Μπουτραγκένιο: Αυτή την απόδοση θέλουμε

14:55 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης ανέτρεψε το 1-2 επικρατώντας με 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο να εκθειάζει την απόδοση των παικτών της πρωταθλήτριας Ισπανίας σημειώνοντας πως αυτή την απόδοση πρέπει να έχουν σε τέτοιου είδους αγώνες.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι "TVE" μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Αυτή ήταν η απόδοση που

θέλουμε να έχουμε σε τέτοιου είδους αγώνες. Προσωπικά δεν νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε, επειδή στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και άτυχες στιγμές. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με μια κατάληξη που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, επειδή έχουν πολύ δυνατή επίθεση και θα παλέψουν για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν είχε σκοράρει καμία από τις δυο ομάδες πριν από την λήξη του ημιχρόνου. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι μερικές φορές σκληρό, αλλά εμείς δείξαμε θάρρος".
Για την εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο δήλωσε: "Ήταν μια χαρούμενη βραδιά για όλους. Ο Κριστιάνο έκανε ένα εξαιρετικό ματς και το άξιζε το γκολ που πέτυχε".

Keywords
Τυχαία Θέματα