Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε η Νάπολι (VIDEO)

21:57 27/2/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΝΑΠΟΛΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ: 3-1 (0-0)
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Δύσκολη πρόκριση για τη Νάπολι που κέρδισε με 3-1 τη Σουόνσι.

Στο 9ο λεπτό η Σουόνσι έφυγε όμορφα στην κόντρα, ο Ερνάντες έβγαλε για τον Εμνές που έκανε το σουτ και ο Αλμπιόλ έκοψε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 15' ο Ιγκουαΐν από πολύ κοντά, έστειλε άουτ την μπάλα. Όμως στο 17ο λεπτό, οι «παρτενοπέι» πήραν κεφάλι στο σκορ. ο Ινσίνιε έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Σουόνσι μετά από πάσα του Ιγκουαΐν και με όμορφο πλασέ πάνω από τον Βορμ έκανε το

1-0. Στο 20ο λεπτό ο Ινσίνιε ελευθέρωσε στον Ιγκουαΐν, που αστόχησε από καλή θέση, αλλά στ 30' η Σουόνσι έφερε στα ίσα το ματς. Ο Μπόνι έβγαλε όμορφα για τον Ντε Γκουζμάν που με όμορφο πλασέ νίκησε τον Ρέινα για να κάνει το 1-1.

Στο 54ο λεπτό ο Ρέινα είπε όχι σε σουτ του Ντε Γκουζμάν, ενώ στο 66' ο Φλόρες έκοψε σωτήρια τον Ινσίιε πριν σουτάρει. Στο 68ο λεπτό η Σουόνσι βγήκε στην κόντρα, ο Ερνάντες έστρωσε στον Μπόνι, που με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρέινα. Τελι΄κα στο 79ο λεπτό μετά από σέντρα του Μάτζιο και αδράνεια της άμυνας των Ουαλών, ιο Ιγκουαΐν από ιδανική θέση έκανε το 2-1. Στο 87ο λεπτό ο Ρέινα είπε όχι σε κεφαλιά του Τιεντάλι, ενώ στο 90+2' ο Ινλέρ με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ενρίκε, Μάτζιο, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Καγιεχόν (83' Μπρίτος), Μπεχράμι, Ινλέρ, Πάντεφ (60' Χάμσικ), Ινσίνιε (69' Μέρτενς), Ιγκουαΐν.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Τσίκο, Ουίλιαμς, Τιεντάλι, Ντέιβις, Ερνάντες, Ρούτλετζ (62' Ντάιερ), Ντε Γκουζμάν (82' Ποθουέλο), Κάνιας, Μπόνι, Εμνές (71' Τέιλορ).

Keywords
Τυχαία Θέματα