Εύκολα η Σεβίλλη (VIDEO)

21:57 27/2/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ: 2-1 (2-2)
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Εύκολη νίκη με 2-1 πέτυχε η Σεβίλλη επί της Μάριμπορ και πανηγύρισε την πρόκριση.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Γκαμεϊρό, ενώ και στο 8' ο κίπερ της Μάριμπορ, σταμάτησε σουτ του Ρέγιες έπειτα από όμορφη σέντρα του Αλμπέρτο Μορένο. Στο 16ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Γκαμεϊρό, ο οποίος στο 20' αστόχησε από καλή

θέση. Στο 33ο λεπτό το σουτ του Ράκιτιτς έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 42' ο Γκαμεϊρό δεν βρήκε την μπάλα για λίγο. Τελικά το γκολ για τη Σεβίλλη ήρθε στο 42ο λεπτό, καθώς ο Χαντάνοβιτς προσπάθησε να διώξει, ο Ρέγιες έβαλε την κόντρα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Σεβίλλη μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 59ο λεπτό ο Βιτόλο έκανε κακή πάσα, η μπάλα όμως κόντραρε στον Άργκους και στρώθηκε στον Γκαμεϊρό που με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0. Στο 72' το σουτ του Ράκιτιτς έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 83' ο Βαρας είπε όχι σε προσπάθεια του Βρσιτς. Ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις με τρομερό βολέ μείωσε στο τελικό 21.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βλαρας, Φάτσιο, Φιγκέιρα, Καρίσο, Μορένο, Παρέχα (46' Ιμπόρα), Ράκιτιτς, Τροχόφσκι, Βιτόλο, Γκαμεϊρό (81' Μπακά), Ρέγιες (74' Μαρίν).

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Ραΐσεβιτς, Βιλέρ, Αργκούς, Φιλίποβιτς, Μίλετς, Μεζγκά (53' Τσβιγιάνοβιτς), Ντερβίσεβιτς, Μποχάρ, Μερτέλι (62' Βρσιτς), Μεντί (67' Φάγιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα