Αύξηση Μ.Κ. με… δόσεις

17:42 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Θωμάς Μαύρος σήμερα στην συνάντηση που είχε στην καφετέρια του στην Μαρίνα Αλίμου με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων ανέφερε ότι πρόθεση του είναι να μπει πρόεδρος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και να ορίσει πρόσωπα της επιλογής του δίπλα του. Ωστόσο, για να γίνει αυτό πρέπει να πάρει αρχικά έγκριση από τους μεγαλομετόχους Νίκο Νοτιά (και τον εκπρόσωπο του Βασίλη Σίμο) και Supporters.

Ωστόσο, οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ

προτείνουν στον Μαύρο ένα εναλλακτικό σχέδιο που μπορεί να τον φέρει άμεσα και πιο γρήγορα στην προεδρία με δικό του Δ.Σ. Συγκεκριμένα, η πρόταση αναφέρει να γίνει στην προσεχή Γ.Σ. της ΠΑΕ μείωση της τιμής της μετοχής στο 0.33 ευρώ, έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος να πάρει μετοχές. Παράλληλα, για να μπορούν να αγοράσουν όσο το δυνατόν περισσότερες μετοχές ο καθένας (και μερίδια κάποιοι) να υπάρξει η δυνατότητα με απόφαση της Γ.Σ. να πληρώνεται το 50% του ποσού άμεσα και το άλλο μισό μετά από ένα χρόνο.

Και αυτό για να μπορέσουν να αγοράσουν περισσότεροι μετοχές και μεγαλύτερα πακέτα και να οριστεί άμεσα πρόεδρος ο Μαύρος, έχοντας την απόλυτη στήριξη τους. Βεβαίως, σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει η όλη διαδικασία να τύχει και της έγκρισης του Υπουργείου Ανάπτυξης, κάτι για το οποίο οι μικρομέτοχοι πιστεύουν ότι θα υπάρξει θετική απάντηση.

Πάντως, σε τέτοια περίπτωση (με το παραπάνω σχέδιο δηλαδή…) ελλοχεύει κίνδυνος να περάσει σε ύποπτα χέρια με ελάχιστα (για την ΑΕΚ) χρήματα και κυρίως σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ με την ΠΑΕ ΑΕΚ και μπορούν να αποκομίσουν όφελος από μία τέτοια εμπλοκή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα