Αλβανός κι επίσημα

16:27 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με του Αλέξη Αλβανού για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά:

«Η Α.Ε.Κ. έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώσει την απόκτηση του κορυφαίου έλληνα χαντμπολίστα, Αλέξη Αλβανού. Ο διεθνής δεξιός ίντερ, έπειτα από σπουδαία οκταετή καριέρα στην Γερμανία, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με την φανέλα του «Δικεφάλου». Η Α.Ε.Κ. έκανε την υπέρβαση, αποκτώντας

στο δυναμικό της έναν έλληνα Ολυμπιονίκη, ο οποίος είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει την ομάδα χάντμπολ να πετύχει όλους τους στόχους της. Πρόκειται για την κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία του τμήματος που αλλάζει ουσιαστικά τα δεδομένα, καθιστώντας την «Ένωση» το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Ένας παίκτης που βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ακόμα ομάδων ωστόσο η Α.Ε.Κ. ήταν αυτή που κατάφερε να τον πείσει να πει το «ναι» και να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο Αλβανός συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα της Ερασιτεχνικής, Βασίλη Τόγελο, ο οποίος ταξίδεψε το πρωί για την Λάρισα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής καλωσορίζει στην οικογένεια της Α.Ε.Κ. τον κορυφαίο έλληνα αθλητή και του εύχεται κάθε επιτυχία με την φανέλα του Δικέφαλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα