Στον τελικό Βίκυ-Μαρία

17:42 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το δίδυμο που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη) επικράτησε 2-0 σετ (21-18, 22-20) των Κωνσταντίνου και Αγγελοπούλου και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τις Παπαφωτίου και Κις, οι οποίες νίκησαν 2-1 σετ (21-19, 24-26, 15-9) τις Δηλαβέρη και Νικολαΐδου. Μετά το τέλος του αγώνβα η Βίκυ Αρβανίτη

τόνισε «Νομίζω πως το κάναμε. δύσκολο! Στο πρώτο σετ παίξαμε με «σβηστές μηχανές», κρατώντας δυνάμεις για τη συνέχεια. Σε όλο το τουρνουά κάνουμε πράγματα διαφορετικά από αυτά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις για το Λονδίνο, ώστε να βοηθάμε η μία την άλλη να παίρνει ανάσες. Ξεκινήσαμε λοιπόν νωθρά, οι αντίπαλές μας έπαιξαν ελεύθερα, το ματς έφτασε στην κόντρα και τελικά προκριθήκαμε στον τελικό».
Από την άλλη πλευρά, οι αντίπαλοι της Εθνικής ομάδας τόνισαν για την συμμετοχή τους στον τελικό: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που περάσαμε στον τελικό. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε μέχρι τώρα. Αν και πρωτάρες πάντως σε τελικό ενός final ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος θα κυνηγήσουμε το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα γιατί έτσι ανεβαίνει και η δική μας απόδοση».

Keywords
Τυχαία Θέματα