«Ξεχνάμε το ματς με τον Ολυμπιακό»

23:46 20/1/2013 - Πηγή: AEK365

Να κοιτάξουν τα επόμενα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα και να ξεχάσουν εκείνο απέναντι στον Ολυμπιακό παρότρυνε ο Φώτης Γεωργίου.«Άλλη ποιότητα ο Ολυμπιακός, άλλη εμείς, όμως δεν τον φοβηθήκαμε. Ήρθαμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε να παίζουμε καλά. Για μας ήταν ένα καλό τεστ

για να δούμε τις δυνατότητές μας μ' έναν καλό αντίπαλο. Θα έλεγα ότι στο παιχνίδι τις καλύτερες φάσεις τις είχε ο Ολυμπιακός, αλλά κι εμείς ήρθαμε χωρίς άγχος και παίξαμε την μπάλα μας.

Το μόνο που κρατάμε είναι ότι ήρθαμε και παίξαμε σ' ένα τόσο ωραίο γήπεδο, μ' ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Κρατάμε το καλό σύνολο και ότι προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το ξεχνάμε γρήγορα αυτό το ματς, γιατί στη συνέχεια έρχονται κι άλλα πιο σημαντικά παιχνίδια απ' το σημερινό για να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς.

Πιο σημαντικός είναι τώρα ο αγώνας με τον Φωστήρα και μετά έρχεται η Βέροια. Πιο σημαντικός στόχος είναι να περάσουμε και να τελειώσουν όλα καλά και στη συνέχεια θα δούμε τι θα κάνουμε με την Βέροια».

Keywords
Τυχαία Θέματα