Mετά από καιρό αρνητική ΑΕΚ

08:51 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Λίγα πράγματα έδειξε ως θετικά η ΑΕΚ χθες στο Περιστέρι. Μετά από καιρό η ομάδα παρουσίασε περισσότερα αρνητικά, παρά στοιχεία που να έβγαζαν υπέρ της το παιχνίδι. Θετικό για παράδειγμα ήταν το γεγονός ότι μία επιθετική ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος και μάλιστα μέσα στην έδρα του δεν έβγαλε παρά ελάχιστες φάσεις. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας, στο σύνολό της, μπορεί να χαρακτηριστεί θετική.

@ Ο Στιβ Μπέλεκ προσπάθησε όσο λίγοι επιθετικά, ειδικά στο τέλος του αγώνα. Προσπάθησε και πήρε πρωτοβουλίες, έδωσε μάχες, πάλεψε συνέχεια σαν θηρίο. Τα έδωσε όλα ως το τέλος ο Καμερουνέζος που δείχνει πλέον πολύτιμος γι' αυτή την ΑΕΚ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Η ΑΕΚ έριξε το βάρος της στο αμυντικό κομμάτι και επιθετικά ήταν εξαιρετικά κακή. Τρεις φάσεις σε όλο το ματς έκανε η Ένωση, όλες με τον Σιαλμά και δεν έγινε καμία γκολ. Περιμέναμε μία πιο επιθετική ΑΕΚ ή στη... χειρότερη να δημιουργούσε περισσότερες ευκαιρίες.

@ Η ομάδα ήθελε να πάρει το ματς, αλλά δεν... μπορούσε. Και δεν μπορούσε διότι ήταν ξεκάθαρο ότι όλοι ήταν κουρασμένοι. Δεν υπήρχε καμία φρεσκάδα, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Κλωναρίδη ο οποίος μόλις στο 15' ζήτησε αλλαγή.

@ Ο Νίκος Κωστένογλου έχει πάρει εύσημα για το στήσιμο της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως είχε φάουλ σε μερικές αποφάσεις του στο χθεσινό παιχνίδι και πρέπει να τονιστούν: Αρχικά η χρησιμοποιήσει του Κλωναρίδη. Όφειλε ο προπονητής να γνώριζε ότι ο παίκτης του δεν μπορούσε να αντέξει όχι για μεγάλο, αλλά ούτε για μικρό χρονικό διάστημα. Επιπλέον η χρησιμοποίηση του Μπερνς στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και η μετατόπιση του Σιαλμά αριστερά αποδείχθηκε τραγική. Δεν έκανε τίποτα ο Αυστραλός γενικά στο παιχνίδι, αλλά και στην κορυφή δεν ακούμπησε μπάλα. Τουλάχιστον ο Σιαλμάς έκανε και τρεις φάσεις, τις οποίος όμως όφειλε σαν φορ στην ΑΕΚ να κάνει γκολ.

@ Η διαιτησία του Σπάθα και των βοηθών του. Τραγικός διαιτητής τίναξε το ματς στον αέρα. Οφ σάιντ κόπηκαν στην ΑΕΚ, αλλά και στον Ατρόμητο (ένα συγκεκριμένα). Ενώ αρχικά ο Σπάθας δίνει σωστά το πέναλτι στο 53' υπέρ του Ατρομήτου, στην πορεία ακούει τον βοηθό του και δίνει... φάουλ! Και στη φάση του γκολ δεν δίνεται φάουλ σε χέρι του Μήτρογλου, πριν κάνει το σουτ ο Σφακιανάκης. Κακοί διαιτητές που δεν αξίζει να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα