Και τώρα οι μεταγραφές στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα, έκλεισε θέση στην κορυφή μέχρι το... 2012 και πλέον νούμερο ένα θέμα στο Λιμάνι γίνονται τα μεταγραφικά.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άνοιξε την κουβέντα μετά το ματς με τους γιαννιώτες, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν κατά πάσα πιθανότατα για την απόκτηση ενός μέσου. Ο ισπανός τεχνικός έχει κάποιες σκέψεις στο μυαλό του και την Τρίτη (20/12) θα έχει συνάντηση με τον

Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οποία θα συζητήσουν αποκλειστικά τα μεταγραφικά θέματα.

Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για παίκτη σε τρεις θέσεις. Τερματοφύλακα, μέσο και επιθετικό. Αυτά είναι τα κενά που παρατηρούνται και αυτά θα συζητηθούν στη συνάντηση που θα γίνει με τον Μαρινάκη, ωστόσο, πρέπει να γίνει σαφές πως οι ερυθρόλευκοι (και κυρίως ο Βαλβέρδε) δεν σκέφτονται πολλές προσθήκες στο ρόστερ.

Στον Ολυμπιακό θα γίνουν από μία έως τρεις μεταγραφές. Θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθεί ένας μέσος, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα. Από εκεί κι έπειτα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Σκέψεις για πιο έμπειρο τερματοφύλακα υπάρχουν, αλλά πολλοί είναι αυτοί στο Λιμάνι, που πιστεύουν πως πρέπει να στηριχθεί ο Μέγερι. Ο ούγγρος πορτιέρο έχει ξεκινήσει καλά και είναι πιθανό να κρατήσει τη θέση του.

Από την άλλη μεριά, στην υπόθεση του επιθετικού, πρέπει να συνυπολογίζουμε την εξαιρετικά πιθανή επιστροφή του Ντιόγκο στην Ελλάδα. Ο παίκτης δεν έχει βρει ομάδα στη Βραζιλία, ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός και είναι σχεδόν βέβαιο πια πως θα επιστρέψει στηνν Ελλάδα.

Ο Βαλβέρδε δεν λέει όχι στην περίπτωσή του και το πιθανότερο είναι πως οι ερυθρόλευκοι θα... βολευτούν με αυτή την επιλογή έως το τέλος της σεζόν.

Τρίτο θέμα συζήτησης αυτό του μέσου, το οποίο απασχολεί περισσότερο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι τραυματισμοί των Φέισα και Μακούν έχουν φέρει πολλές αλλαγές στο χώρο του κέντρου και ο ισπανός τεχνικός δεν θα έλεγε όχι σε μία επιπλέον λύση. Το θέμα είναι τι μπορεί να βρεθεί αυτή την περίοδο...

Σίγουρα, όμως, ο Βαλβέρδε έχει ονόματα στη λίστα του και θα τα συζητήσει όλα με τον Μαρινάκη.

Συμπερασματικά, λοιπόν, ο Βαλβέρδε... καίγεται κυρίως για μέσο. Για τις υπόλοιπες θέσεις θεωρεί πως μπορεί να συνεχίσει με το υπάρχον υλικό και το πιθανότερο είναι πως δεν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Είναι μάλιστα πιθανό πως αν δεν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση επιθετικού ή τερματοφύλακα, ο Ολυμπιακός να κάνει μόνο μία μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα