Προς Νέα Υόρκη ο Μπάρον Ντέιβις

Οι Νικς είναι έτοιμοι να υπογράψουν τον έμπειρο πλέι-μέικερ Μπάρον Ντέιβις, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους Καβαλίερς, όπως αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος.

Την περασμένη εβδομάδα το Κλίβελαντ έκοψε τον Ντέιβις από το ρόστερ του με την ειδική διαδικασία της αμνηστίας, προκειμένου να ξεφορτωθεί από το σάλαρι καπ τα 28 εκατομμύρια δολάρια που του χρωστά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, έχοντας ήδη βρει τον διάδοχό του στο πρόσωπο του Νο1 του ντραφτ, Κάιρι Ερβινγκ.

Με δεδομένο ότι ο Ντέιβις δεν θα χάσει αυτά τα χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό, ήταν

σε θέση να συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα για συμβόλαιο πολύ μικρότερης αξίας.

Ολα δείχνουν ότι η ομάδα αυτή θα είναι οι Νικς, οι οποίοι θέλησαν να ενισχυθούν στα γκαρντ με έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα και πρόσφεραν στον Ντέιβις μονοετή συμφωνία έναντι 2,5 εκ. (όσα μπορούσαν βάσει του σάλαρι καπ τους).

Το πρόβλημα είναι ότι ο 32χρονος πρώην All-Star δεν μπορεί να τους βοηθήσει άμεσα, καθώς αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στη μέση που ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός παρκέ για περισσότερους από δύο μήνες.

Ο Ντέιβις είχε 13,1 πόντους και 6,7 ασίστ σε 58 παιχνίδια πέρυσι, φορώντας τη φανέλα των Κλίπερς και των Καβαλίερς.

Κατά τη διάρκεια της φετινής οφ-σίζον οι Νικς αποχαιρέτησαν τον Τσόνσεϊ Μπίλαπς και απέκτησαν τον Μάικ Μπίμπι ως μπακ-απ του πλέον βασικού πόιντ γκαρντ Τόνεϊ Ντάγκλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα