Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:40 19/12/2011 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 6
Ο Ατρόμητος δεν είχε φάσεις μπροστά στην εστία της ΑΕΚ και έτσι δεν χρειάστηκε να επέμβει ο πορτιέρο της Ένωσης και όποτε έπρεπε ήταν σταθερός σε εξόδους. Στην φάση του γκολ του Σφακιανάκη δεν ευθύνεται καθώς πέφτει στην γωνία του, αλλά δεν προλαβαίνει να αποκρούσει έχοντας και πολλά σώματα μπροστά του.

Γιάννης Κοντοές: 7
Απέναντι στον Επστάιν ο Έλληνας μπακ είχε πολύ καλή απόδοση. Δεν είχε προβλήματα με τον Γερμανό,

παρότι ο αντίπαλος έπαιξε πολύ από την πλευρά του. Ακούραστος, έτρεξε πολύ, μάρκαρε ακατάπαυστα και στην επανάληψη και βοήθησε πολύ να μην απειλείται η ΑΕΚ. Μετά το 1-0 προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανέβει την πλευρά του για να βοηθήσει τον Μπέλεκ.

Κώστας Μανωλάς: 7
Δέχθηκε πίεση και είχε το μαρκάρισμα του Μήτρογλου. Ωστόσο, δεν άφησε τον αντίπαλο του να πάρει ανάσα και σε γενικές γραμμές παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο αμυντικά. Είχε μια επιπολαιότητα με την μπάλα στα πόδια στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην φάση του γκολ δεν βγήκε μπροστά από τον Μήτρογλου στην μακρινή μπαλιά. Ωστόσο, σε όλες τις υπόλοιπες φάσεις ήταν πολύ καλός και δυνατός, ενώ έκανε και πολλά γεμίσματα.

Χουάν Κάλα: 7
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός όπου χρειάστηκε βοήθησε. Και αμυντικά και οργανωτικά. «Καθάρισε» πολλές φάσεις, καθοδήγησε πολύ καλά την άμυνα του και έβγαλε οφσάιντ πολλές φορές τους αντιπάλους του. Μετά το 1-0 προσπάθησε να βγάλει πιο γρήγορα την ΑΕΚ στην επίθεση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού οι γηπεδούχοι είχαν γυρίσει μαζικά πίσω.

Νίκος Καράμπελας: 6
Είχε απέναντι του τον Μπέλιτς και είχε αρκετά προβλήματα στο πρώτο 45λεπτο, καθώς δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα. Είχε μια έγκαιρη επέμβαση στο 36' προ του Επστάιν, αλλά σε γενικές γραμμές δεν βοήθησε όσο αναμενόταν. Εκτός από μια φάση δεν είχε επιθετικά από τα αριστερά ενέργειες για να βγάλει την ΑΕΚ μπροστά με αξιώσεις.

Νίκος Γεωργέας: 7
Επαιξε ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Μάκο και είχε αρκετά καλή παρουσία. Μπορεί να μην είχε τις επιθετικές ενέργειες που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά φρόντισε επάξια αμυντικά να είναι στην θέση του. Κατάφερε να περιορίσει πολύ τον Τάτο και δεν έχασε μονομαχία στο κέντρο. Ωστόσο, υστέρησε επιθετικά και δεν έκανε τις ενέργειες για να βγάλει την ΑΕΚ στην επίθεση από τον άξονα.

Γρηγόρης Μάκος: 6
Στην φάση του γκολ δεν έπεσε πάνω στον Σφακιανάκη την ώρα που σουτάρει και αυτό ήταν λάθος. Από εκεί και πέρα, είχε πολλά κοψίματα στο κέντρο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ένα καλό σουτ. Προσπαθεί να δώσει επιθετικά κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί και να παίρνει πρωτοβουλίες. Κουράστηκε μετά από το 50' και... θυσιάστηκε για να μπει μετά το 1-0 ο Γκερέιρο.

Χοσέ Κάρλος: 6
Ο Ισπανός επιτελικός μέσος προσπάθησε να κάνει παιχνίδι, αλλά το μαρκάρισμα του Μπάλα με τις βιήθειες του Σφακιανάκη δεν του έδωσαν χώρο. Ο Κάρλος είχε 2-3 καλές ενέργειες, αλλά δεν έφταναν για να φτιάξει φάσεις. Πίεσε μπροστά, αλλά έπρεπε να πάρει και ο ίδιος επιθετικές πρωτοβουλίες για να «α

Keywords
Τυχαία Θέματα