Υποχρεωτική έξωση στον Πύρασο

Η διοίκηση του Πύρασου Νέας Αγχιάλου, ανακοίνωσε πως στα υπόλοιπα παιχνίδια η ομάδα θα αγωνίζεται σε άλλες έδρες, από αυτή του γηπέδου «Π. Μαγουλάς»

Αιτία το γεγονός ότι θα την χρησιμοποιεί η Νίκη Βόλου με την έναρξη των υποχρεώσεών της.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του Πυράσου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας, από τη Νέα Αγχίαλο και το Βόλο, που έδωσαν δυναμικό 'παρών' την Κυριακή στο γήπεδο 'Π. Μαγουλάς' στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν. Η συμπαράστασή

τους ήταν ιδιαίτερα σημαντική στην κατάκτηση της νίκης. Δυστυχώς, τα επόμενα παιχνίδια του Πυράσου συμπίπτουν με αγώνες της Νίκης Βόλου. Έτσι, ο σύλλογός μας αναγκαστικά θα δηλώσει άλλες έδρες. Συγκεκριμένα, το ματς με τον Αλμυρό στις 4 Δεκεμβρίου θα παιχθεί στο ΕΑΚ Βόλου, αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 18/12 στο γήπεδο της Νεάπολης κι αυτό με τον Πυργετό στις 8 Ιανουαρίου 2012, ξανά στο ΕΑΚ Βόλου. Η επιστροφή στη φυσική έδρα της ομάδας, στη Νέα Αγχίαλο, υπολογίζεται για το ματς με το Βελούχι στις 22/1. Ωστόσο, αυτό δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί καθώς μπορεί να συμβεί και νωρίτερα»

Keywords
Τυχαία Θέματα