Βαλβέρδε: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη» (photos)

Το σύνθημα για την αυριανή αναμέτρηση με την Μαρσέιγ (21:45) έδωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

{textlink02}

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας ενόψει του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Champions League, τόνισε πως μοναδικός στόχος για τους «ερυθρόλευκους» είναι η διεκδίκηση ενός εισιτηρίου

για την επόμενη φάση του θεσμού.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Πιστεύετε ακόμα στην πρόκριση ή πλέον πηγαίνετε για την 3η θέση;

«Όχι δεν σκεφτόμαστε το Europa League. Ξέρουμε ότι είναι ανοιχτή η πρόκριση και όλα θα εξαρτηθούν από το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι ένας τελικός γιατί αν χάσουμε μένουμε εκτός διοργάνωσης και θα τα δώσουμε όλα για να συνεχίσουμε».

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός θεωρείτε ότι μπορούν να κάνουν την ομάδα πιο δυνατή;

«Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό, αλλά το ελπίζουμε. Πρόθεση μας είναι να παίξουμε καλά σε όλα τα παιχνίδια. Η κλήρωση ήταν δύσκολη για εμάς. Ίσως το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε ήταν απέναντι στην Μαρσέιγ. Η κλήρωση ήταν δύσκολη, αλλά εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο γιατί ξέρουμε ότι μία νίκη θα μας δώσει πάρα πολλά. Ξέρουμε επίσης ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί έχουμε να παίξουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Μαρσέιγ».

Και στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια ο Ολυμπιακός δέχτηκε γρήγορα γκολ. Νομίζετε ότι μπορεί να το αποφύγει αύριο για να μην κυνηγάει πάλι στο σκορ;

«Ελπίζουμε και μακάρι να καταφέρουμε να το αποφύγουμε. Είναι αλήθεια ότι αν και δεν έχουμε ξεκινήσει άσχημα έχουμε δεχτεί γρήγορα γκολ. Η Μαρσέιγ ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα που συνηθίζει να σκοράρει γρήγορα».

Με τον Ορμπάιθ τραυματία, τον Μακούν, τραυματία και τον Ιμπαγάσα στην Αθήνα είναι ένα θέμα τι θα γίνει στην θέση του αμυντικού χαφ. Ο Φέισα είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο ματς; Θα δούμε πειράματα γι’ αυτή την θέση όπως ο Χολέμπας, ο Τοροσίδης ή ο Μανιάτης;

«Όχι ο Φέισα δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει. Είναι μαζί μας γιατί μπορεί να μας βοηθήσει σε ένα μέρος του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα όχι από την αρχή και όχι σαν βασικός. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τους απόντες. Πρέπει να σκεφτούμε τους παίκτες που είναι μαζί μας. Ακόμα κι αν δεν είναι η φυσική τους θέση στο κέντρο νομίζω ότι μπορούν να παίξουν εκεί και να μας βοηθήσουν».

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα δυνατά σημεία της Μαρσέιγ στο παιχνίδι;

«Είναι πολλά, πρέπει όλα να τα πω; Είναι μία ομάδα πάρα πολύ δυνατή και πολύ ικανή. Έχει καλή στρατηγική. Έχει παίκτες επικίνδυνους όπως ο Ντιαρά και ο Ντιαβαρά. Μπορούν οποιαδήποτε φάση να την κάνουν γκολ και είναι επικίνδυνη. Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα με τεχνική και γρήγορο ρυθμό, η Ντόρτμουντ με δύναμη, όμως η Μαρσέιγ είναι πολύ δύσκολη γιατί είναι μία ομάδα δυνατή, είναι μία ομάδα συνόλου».

Τι ρυθμό πιστεύετε ότι θα δώσει η Μαρσέιγ στο αυριανό παιχνίδι;

«Θα είναι πολύ υψηλός και γρήγορος ο ρυθμός που θα βάλει η Μαρσέιγ. Έτσι παίζεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδι

Keywords
Τυχαία Θέματα