Τεράστιο διπλό για Λιλ

20:55 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ- ΛΙΛ: 0-2
Γήπεδο: Λουζνίκι
Δείχνοντας ψυχή και πείσμα, η Λιλ πέτυχε ένα μεγάλο διπλό μέσα στη Ρωσία και παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης. Οι «λιλουά»

επικράτησαν με 2-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία πλέον θέλει στραβοπάτημα των Γάλλων την τελευταία αγωνιστική.
Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε το πώς θα πάει το ματς, καθώς η Λιλ ήθελε οπωσδήποτε γκολ, ενώ η ΤΣΣΚΑ προσπαθούσε να χτυπήσει την κόντρα. Η Λιλ δεν είχε τίποτα να χάσει μιας και αγωνιζόταν με την πλάτη στον τοίχο και μετά από ένα πολύ κακό πρώτο τέταρτο προσπάθησε να βγει μπροστά. Οι Γάλλοι προειδοποίησαν στο 15ο λεπτό με τον Τζο Κόουλ, ενώ στο 20' έχασαν τεράστια ευκαιρία. Ο Ντεμπισί βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, έπιασε το γυριστό στην κίνηση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκαμπούλοφ.
Η Λιλ γενικότερα πίεσε στο πρώτο μέρος και ήταν πιο απειλητική από την ΤΣΣΚΑ που είχε μόνο μία υποψία φάσης σε ένα απ' ευθείας κόρνερ (!) του Ντζαγκόεφ. Ο Αζάρ ήταν ο πιο κινητικός παίκτης των Γάλλων, αλλά τα χαλούσε στην τελική πάσα και αυτό κόστισε στην ομάδα του.
Η Λιλ ευτύχησε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό με αυτογκόλ του Βασίλι Μπερεζούτσκι, ο οποίος κρέμασε κατά λάθος τον Γκαμπούλοφ, στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα. Η ΤΣΣΚΑ αναγκαστικά βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και το πλήρωσε στο 64ο λεπτό, καθώς δέχτηκε και 2ο γκολ. Ο Αζάρ έκανε εκπληκτική πάσα στον Κόουλ, ο οποίος πλάσαρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι αλλά ο Σο ήρθε από πίσω κι έκανε το 2-0.
Στη συνέχεια το ματς άνοιξε πάρα πολύ και η Λιλ στις κόντρες θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ.
ΤΣΣΚΑ: Γκαμπούλοφ, Ιγνιάσεβιτς (74' Σενίκοφ), Α.Μπερεζούτσκι, Ναμπάμπκιν, Β.Μπερεζούτσκι, Ντζαγκόεφ, Μαμάεφ, Κάουνα (86' Σεντέροφ), Αλντόνιν, Ολίσε, Λόβ
ΛΙΛ: Λαντρό, Ρόζεναλ, Μπερια, Ντεμπισί, Μπαλμόν, Γκουεγιέ, Αζάρ (90+1' Τούλιο), Σεντζού, Μαβουμπά, Κόουλ (86' Παγιέ), Σο (74' Γέλεν)

Keywords
Τυχαία Θέματα