Τσολακίδης-Μάρας οι πρωταγωνιστές του δίζυγου

Ο Βασίλης Τσολακίδης βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του δίζυγου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/05) στο Μονπελιέ.

Ο πρωταθλητής της ενόργανης συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία (15,233) στους αγώνες του πρωινού (24/05) γκρουπ και περιμένει την ολοκλήρωση των προκριματικών για να γιορτάσει την πρόκριση.

«Οι κριτές κράτησαν χαμηλά τις βαθμολογίες. Είμαι ευχαριστημένος από την εκτέλεση του προγράμματός μου. Η διοργάνωση αποτελεί ένα δυνατό τεστ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με τους συνδέσμους των δαχτύλων μου αλλά έμαθα να συνηθίζω στον πόνο», υπογράμμισε ο σπεσιαλίστας του δίζυγου.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται και ο Βλάσης Μάρας, στο μονόζυγο, αλλά ο πρωταθλητής μας έχει μεγαλύτερη αγωνία για την πρόκριση διότι το απόγευμα αγωνίζονται αρκετοί σπεσιαλίστες του μονόζυγου που μπορεί να τον αφήσουν, ακόμη, και εκτός τελικού.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πρόγραμμά μου. Αν έρθει ο τελικός τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Δεν ήμουν σε καλή ημέρα και δεν δοκίμασα το δύσκολο πρόγραμμα», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα