Τρεις ακόμα τραυματίες στους Κλίπερς

02:02 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Καρόν Μπάτλερ και Τσόνσι Μπίλαπς είναι ήδη εκτός, ενώ οι Μο Ουίλιαμς, Έρικ Μπλέντσο και Νικ Γιανγκ των Λος Άντζελες Κλίπερς υπέστησαν μικροτραυματισμούς!

Στο «στρατόπεδο» της ομάδας επικρατεί δυσαρέσκεια για τον τρόπο παιχνιδιού των Μέμφις Γκρίζλις, τους οποίους αντιμετωπίζουν οι Κλίπερς στον πρώτο γύρο των playoffs. Πάντως ο Μπλέντσο θεωρεί ότι πρέπει να συνηθίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς, αν θέλουν την πρόκριση στα προημιτελικά της postseason.

O Ουίλιαμς χτύπησε τον δεξιό του ώμο, ο Μπλέντσο τον αριστερό του αγκώνα και ο Γιανγκ δάκτυλο του δεξιού

του χεριού. Ουδείς έχει σοβαρό πρόβλημα, αλλά η παρουσία τους στο τρίτο ματς της σειράς κρίνεται, για την ώρα, αμφίβολη.

Από την πλευρά του, ο Μπάτλερ θα επισκεφθεί ειδικό ιατρό για το τραυματισμένο του αριστερό χέρι. Μάλιστα δεν απέκλεισε την άμεση επαναφορά του στα παρκέ, αν και οι αρχικές εκτιμήσεις προέβλεψαν αποθεραπεία τεσσάρων με έξι εβδομάδων.

Στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (06/05) θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας της σειράς, οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος ξεκούρασης για τους τραυματίες των Κλίπερς. Σημειώνουμε πως το ματς θα γίνει στο «Staples Center», ενώ το σκορ στις νίκες είναι 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα