Ντουράντ: «Θα έρθει η σειρά μου»

01:32 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ετοιμάζονται για το τρίτο τους ματς με τους Ντάλας Μάβερικς και ο Κέβιν Ντουράντ φιλοδοξεί να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις.

Οι πρωταθλητές της Northwest πήραν τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, αλλά ο 23χρονος σμολ φόργουρντ είχε μόλις 34.1% στα σουτ. Με 49.6% στην regular season κατέκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και θεωρεί πως η επαναφορά του στο μεγαλύτερο ποσοστό αποτελεί απλά ζήτημα χρόνου:

«Πιστεύω ότι θα ανέβω, επειδή δουλεύω στις προπονήσεις. Δεν κάθομαι και περιμένω να μου έρθει το σουτ, αλλά το επιδιώκω

με τη δουλειά μου. Άρα αν έρθει, θα ξέρω ότι δικαιώθηκε η προσπάθειά μου. Αν όχι, τότε θα συνεχίσω να δουλεύω. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διατηρήσω την αυτοπεποίθησή μου. Θέλω να κάνω σουτ και να ευστοχώ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει τώρα. Ωστόσο πιστεύω στον εαυτό μου και θεωρώ ότι θα βελτιωθώ».

Από την πλευρά του, ο Σκοτ Μπρουκς, τόνισε ότι η άμυνα του Σον Μάριον είναι αυτή που έχει περιορίσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του:

«Δεν παίρνει εύκολα σουτ. Ο Μάριον κάνει σπουδαία δουλειά, αλλά όχι για ολόκληρα τα ματς. Φαίνεται πως ευστοχεί στα δύσκολα σουτ και αστοχεί στα εύκολα. Ελπίζουμε πως θα είναι καλύτερος σε αυτά που επιχειρεί αμαρκάριστος, αλλά δεν αγχωνόμαστε. Ο Κέβιν είναι μεγάλος παίκτης και δουλεύει σκληρά».

Ακόμα, ο Ντουράντ πρόσθεσε σχετικά:

«Δε νομίζω πως είναι μονάχα ο Μάριον. Οι Μάβερικς χρησιμοποιούν ζώνη. Ο Μάριον είναι καλός αμυντικός, αλλά δεν με μαρκάρει σε ολόκληρα τα παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα