Θέλει ο Τζέρεμι Λιν, όχι το γόνατό του

01:07 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Όπως ο Αμάρε Στουντεμάιρ, έτσι και ο Τζέρεμι Λιν φιλοδοξεί να πάρει μέρος στον τέταρτο αγώνα των Νιου Γιορκ Νικς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Αμφότεροι οι άσοι των εκπροσώπων του «Μεγάλου Μήλου» έχουν αποκλειστεί από το τρίτο ματς, το οποίο αρχίζει στις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής (04/05). Ωστόσο δηλώνουν αισιόδοξοι για παρουσία τους στο τέταρτο ματς της προημιτελικής σειράς των playoffs της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Σημειώνουμε πως οι Χιτ προηγούνται ήδη με 2-0 και θέλουν άλλες δύο νίκες, ώστε να πάρουν την

πρόκριση σε βάρος της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Πάντως η παρουσία του βασικού φόργουρντ των Νικς στο τέταρτο παιχνίδι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, από αυτή του Λιν. Θυμίζουμε πως ο απόφοιτος του Χάρβαρντ εγχειρίστηκε στο αριστερό του γόνατο στις 2 Απριλίου. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες προπονείται συνεχώς, αλλά δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατό του. Το δεδομένο είναι ότι ο Λιν κάνει ότι μπορεί, για να είναι έτοιμος, έστω και χωρίς να είναι στο 100%.

Εν τω μεταξύ, ο έτερος τραυματίας, Ιμάν Σουμπέρτ, υποβλήθηκε σε «νυστέρι», ύστερα από τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη στο αριστερό γόνατο. Όπως είχε προαναγγελθεί, ο άτυχος παίκτης θα χρειαστεί αποθεραπεία έξι με οκτώ μηνών.

Σε αντίθεση με τους παραπάνω συμπαίκτες του, ο Τάισον Τσάντλερ είχε διάθεση για αστεία. Άλλωστε αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός παίκτης της χρονιάς. Ο σέντερ των Νικς, όμως, δήλωσε πως ο Τόνι Άλεν των Μέμφις Γκρίζλις είναι ο κορυφαίος σύγχρονος αμυντικός παίκτης της λίγκας:

«Δύσκολα θα ψήφιζα κάποιον άλλον, πέρα από τον εαυτό μου. Πάντως μου αρέσει ο τρόπος άμυνας του Τόνι Άλεν. Επίσης θεωρώ τον Λεμπρόν σπουδαίο αμυντικό, αλλά ο Άλεν είναι ο κορυφαίος του NBA. Εγώ ευνοήθηκα, επειδή οι συμπαίκτες μου άφηναν τους αντιπάλους μου, να φτάσουν σε μένα»!

Ακόμα, ο Άντιου Λιβάιν, προπονητής των Νεοϋορκέζων τη δεκαετία του '50 και επί σειρά ετών σκάουτερ του συλλόγου, απεβίωσε στα 92 του. Υπήρξε κόουτς των Χοκς, όταν αυτοί είχαν έδρα το Μιλγουόκι και το Σέιντ Λούις από το 1952 μέχρι το 1954.

Keywords
Τυχαία Θέματα