Prince Makropoulos Votanikos



Τον περασμένο Οκτώβριο το σκηνικό ήταν αρκετά παρόμοιο με αυτό που ζούμε τώρα. Με τη μόνη διαφορά που τότε τα πρωτοσέλιδα ήταν γεμάτα από πρίγκιπες και φανταστικά εκατομμύρια, ενώ στο περιθώριο περνούσαν οι υπόλοιπες «προτάσεις» για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, όπως εκείνη για τη δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης που είχε καταθέσει η Axiom Capital. Τότε οι έγκυρες (και κάποιες... άκυρες) εφημερίδες χλεύαζαν
την πρόταση και επέμεναν στις επικύψεις για χάρη των σεΐχηδων.
Επτά μήνες αργότερα, τα πρωτοσέλιδα έχουν πλημμυρίσει από τα σχέδια δημιουργίας εταιρείας λαϊκής βάσης, λύση που πλέον μοιάζει εφικτή από τις ίδιες εφημερίδες, ενώ στο περιθώριο έχει περάσει οτιδήποτε έχει σχέση με σεΐχηδες. Ετσι η επανεμφάνιση του Σαουδάραβα πρίγκιπα Φεϊζάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Νάσιρ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ έμεινε στα... μονόστηλα.
Μέσω του εντεταλμένου του Βλάση Τσάκα ο σεΐχης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέα Μακρόπουλο, με την οποία του γνωστοποίησε ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα στο διάστημα 7 με 10 Μαίου ζητώντας παράλληλα να συναντηθεί μαζί του, προκειμένου να συζητήσουν θέματα του συλλόγου, αλλά και το γηπεδικό!
Η πλευρά του Μακρόπουλου επιβεβαίωσε την ύπαρξη της επιστολής, διευκρινίζοντας ότι την υπογράφει ο πρίγκιπας που ακούστηκε τον τελευταίο καιρό ότι ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό και ότι του την παρέδωσε ο Τσάκας, ο οποίος για πολλοστή φορά υποσχέθηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο σαουδάραβας επενδυτής και σκοπεύει μάλιστα να παρακολουθήσει το το ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ.
Ποιος είναι ο στόχος όμως, της επαφής με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη; Προς τι αυτή η στροφή ενδιαφέροντος για το θέμα του γηπέδου;
Οπως εκτιμά ο έμπειρος δημοσιογράφος σε θέματα του Παναθηναϊκού Γιώργος Σπανουδάκης στο σάιτ aioniapistos.gr εξηγεί ότι «ο στόχος είναι προφανής. Να μην κάνει καμία κίνηση ο Ερασιτέχνης για να διαφυλάξει τα δικαιωμάτά του και να επιτρέψει σε όσους θέλουν να κάνουν τράμπα εν μια νυκτί (πατώντας στην τροπολογία Μπιρμπίλη) τη Λεωφόρο με τις αίθουσες, την... στέρνα και το "μίνι" κλειστό στον Βοτανικό»!
Παράλληλα διαρρέει ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ότι δεν έφαγε το νέο παραμύθι του Τσάκα με τους... πρίγκιπες και έστειλε τον εκπρόσωπό τους στον... αγύριστο! Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί όσους έβαλαν σε αυτή την περιπέτεια τον Ερασιτέχνη, διακινδυνεύοντας να χαθεί η Λεωφόρος και γι' αυτό ζήτησε ήδη απ' όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν σαφή θέση για το θέμα πριν από τις εκλογές.
Οπως αποκαλύπτει το ίδιο σάιτ «το περίεργο είναι ότι της λογικής Τσάκα, ήταν και ένας ακόμη πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και ρωτούσε δεξιά και αριστερά, για ποιο λόγο ο Ερασιτέχνης ξεψαχνίζει την υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης».
Αλήθεια, ποιος παράγοντας ήθελε τη «μάνα του λόχου» να... κοιμάται και η Λεωφόρος να γκρεμίζεται;
Keywords
Αναζητήσεις
prince βοτανικο
Τυχαία Θέματα