Νέος GM στους Μάτζικ, φεύγει ο Τζαμίρ Νέλσον

Φαίνεται πως ο Άντοναλ Φόιλ θα αντικαταστήσει τον Ότις Σμιθ σαν GM των Ορλάντο Μάτζικ, ενώ ο Τζαμίρ Νέλσον ετοιμάζεται για την «αγορά» των free agents.

Ο Φόιλ κατέχει διοικητική θέση στους εκπροσώπους του Ορλάντο από τον Σεπτέμβριο του 2010, αλλά πλέον θα καταλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή, όπως αναφέρουν τα Μέσα της Φλόριντα. Άλλωστε το συμβόλαιο του Σμιθ ολοκληρώνεται εντός των επόμενων εβδομάδων και μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο 37χρονος παλαίμαχος σέντερ του

ΝΒΑ είχε, ούτως ή άλλως, αυξημένες αρμοδιότητες. Αναφερόταν σαν «δεξί χέρι» του Σμιθ από πολλούς ανθρώπους των Μάτζικ και φρόντισε να μείνει «ανέγγιχτος» στη γνωστή υπόθεση του Ντουάιτ Χάουαρντ εξασφαλίζοντας σχεδόν ατομικά τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του «σούπερμαν».

Στήριγμα έχει βρει στον πρόεδρο των Μάτζικ, Άλεξ Μάρτινς, ο οποίος τον προτιμά σε σχέση με τον Σμιθ. Για αυτό, άλλωστε, έθεσε εμπόδια στο δρόμο του, όταν προσεγγίστηκε από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, που τον ήθελαν σαν γενικό διευθυντή.

Από την πλευρά του, ο Νέλσον έχει μέχρι τις 15 Ιουνίου να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του έναντι 8.6 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά προανήγγειλε εισαγωγή του στον κατάλογο των free agents: «Δεν μπορώ να πάρω απόφαση, μέχρι να παρθούν άλλες αποφάσεις στην ομάδα. Θέλω να συνεχίσω στους Ορλάντο Μάτζικ. Αγαπώ την πόλη και τη φανέλα του συλλόγου».

Keywords
Τυχαία Θέματα