Την Τρίτη (22/05) η εκδίκαση του φακέλου του ΟΦΗ

Την προσεχή Τρίτη 22 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ ορίστηκε να εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό ο φάκελος του ΟΦΗ από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αυτό ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ, κάνοντας γνωστό σχετικό έγγραφό που έφτασε στα γραφεία της. Σχετικά με τη συνάντηση - ενημέρωση από τον υπεύθυνο του

τμήματος αδειοδότησης Γιώργο Δημητρίου που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (18/05) στις 11 το πρωί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το «παρών» από τη νέα διοικούσα επιτροπή θα δώσουν - όπως ανακοινώθηκε - ο πρόεδρος Σήφης Κορωνάκης, το μέλος της προσωρινής διοίκησης Μάνθος Πουλινάκης, και ο υπεύθυνος λογιστηρίου της ΠΑΕ Κώστας Ψωμάς.

Μαζί με τους παραπάνω θα παρευρεθεί στη συνάντηση και ο δικηγόρος της κρητικής ομάδας Ντίνος Μανταδάκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει αναλυτικά:

«Αύριο θα μεταβούν στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Σήφης Κορωνάκης, με το μέλος του Δ.Σ. κ. Μάνθο Πουλινάκη και τον υπεύθυνο λογιστηρίου κ. Κώστα Ψωμά και θα έχουν συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με το κ. Δημητρίου που είναι πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης.
Μετά από σχετικό έγγραφο που έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ στις 22/5/12 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ εκδικάζεται σε πρώτο βαθμό η υπόθεση αδειοδότησης της ΠΑΕ-ΟΦΗ».

Σεμινάριο διαιτησίας στο ΒΑΚ

Στο μεταξύ, την Πέμπτη (17/05) στις 7μ.μ. στο ΒAK πραγματοποιήθηκε σεμινάριο σε θέματα κανονισμών και γενικότερα διαιτησίας στους αρμόδιους φορείς της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό αδειοδότησης. Ο καθηγητής διαιτησίας Μανόλης Γιανναδάκης ανέλυσε με υποδειγματικό τρόπο όλα τα θέματα διαιτησίας που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα που είχε καταρτισθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα