Τη νίκη η ΑΕΚ, το πρωτάθλημα ο Διομήδης!

Ο Διομήδης Άργους είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών, παρά την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με 27-21 από την ΑΕΚ, με τους παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια να το πανηγυρίζουν σαν... μικρά παιδιά!

Την πιο «γλυκιά» ήττα υπέστη ο Διομήδης Άργους, αφού μπορεί να έχασε το παιχνίδι με 27-21 στο φινάλε του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών, ωστόσο το πρωτάθλημα είχε ήδη κριθεί. Ο Διομήδης

στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και ακολούθησε η απονομή στο Άργος!

Θυμηθείτε ακόμα:

Ο Διομήδης Άργους μαθηματικά έχει κατακτήσει ήδη, το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής στο χάντμπολ ανδρών, ωστόσο μετά τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ θα είναι και τυπικά πρωταθλητής Ελλάδας. Παρακολουθήστε μέσω Web TV, την αναμέτρηση του Διομήδη με αντίπαλο την Ένωση στο Onsports αλλά και τη «γιορτή» που έχει προγραμματιστεί στο Άργος.

Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει στο Άργος στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο, αφού οι φίλαθλοι του Διομήδη θέλουν να αποθεώσουν την ομάδα τους στην φιέστα που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο ξεκίνημα, ωστόσο μετά από ένα σερί 4-0, ο Διομήδης έχει φέρει το παιχνίδι στα ίσα 7-7.

Ο αγώνας βρίσκεται στο 20ο λεπτό.

Οι δύο τερματοφύλακας, ο Νούνγκοβιτς για τον Διομήδη και ο Κουλούρης για την ΑΕΚ, κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι.

Η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα με 9-8, μετά το γκολ του Βακάλη.

Τέλος ημιχρόνου

14 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, η ΑΕΚ προηγείται με 19-16.

Τέλος αγώνα, η ΑΕΚ κέρδισε με 27-21.

Ο Διομήδης όμως, είναι ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδας!

Ακολουθεί η φιέστα απονομής!

Ο Διομήδης Άργους είναι και τυπικά πρωταθλητής Ελλάδας

Συγχαρητήρια επιστολή από τον ΠΣΑΤ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών απέστειλε στον Διομήδη Άργους συγχαρητήριο τηλεγράφημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος.

Επιστολή της ΕΣΧΔΥΜ στον Διομήδη

Συγχαρητήρια επιστολή για το πρωτάθλημα μαζί και την καλή της επιτυχία ενόψει του τελικού του Τσάλεντζ Καπ απέστειλε η ΕΣΧΔΥΜ στον Διομήδη Άργους: «Η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας με όλους τους αθλητικούς συλλόγους, τα μέλη του Δ.Σ. και τον πρόεδρο Παναγιώτη Βλαχόπουλο συγχαίρουμε το ιστορικό σωματείο σας για την εξαιρετική πορεία που είχατε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου και καλή επιτυχία στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Συγχαίρουμε επίσης από καρδιάς τον πρόεδρο σας κ. Ρέντα με όλους τους συντελεστές, τους προπονητές, τους αθλητές, τους χορηγούς, την τοπική αυτοδιοίκηση, που ενωμένοι με την τοπική κοινωνία και τον γενικό γραμματέα της ΟΧΕ και φίλο Τάσο Χειβιδόπουλο, γράψατε όλοι μαζί χρυσή σελίδα στο άθλημα που τόσο αγαπάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα