Κάλεσμα Χριστοβασίλη σε επιχειρηματίες

Κάλεσμα σε όποιον έχει τη δυνατότητα να συνδράμει οικονομικά στον ΠΑΣ Γιάννινα απηύθυνε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, τονίζοντας πως είναι ανοικτός και πρόθυμος σε κάθε πρόταση με σκοπό το συμφέρον της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει ανοικτή την πόρτα και στον Άγγελο Αναστασιάδη για την επιστροφή του στην άκρη του πάγκου!

«Μόνος μου είναι, πλέον δύσκολο να κινούμαι», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ηπειρωτών σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Τετάρτη (16/05), αποκαλύπτοντας πως έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με επιχειρηματίες, πριν αναφερθεί και στον Μακεδόνα τεχνικό.

«Έγινε κάθε

δυνατή προσπάθεια από την πλευρά μου να παραμείνει. Οι πόρτες της ΠΑΕ συνεχίζουν να είναι ανοιχτές, σε περίπτωση που αλλάξει την απόφασή του», συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως κανένα από τα ονόματα που ακούγονται σχετικά με τον διάδοχο του Αναστασιάδη, δεν έχει απασχολήσει την ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη:

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Σίγουρα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και γι' αυτό άλλωστε στη νέα σεζόν θα έχουμε μειωμένο μπάτζετ. Πραγματοποιώ επαφές με επιχειρηματίες και παράγοντες της περιοχής, που γνωρίζω ότι αγαπούν πραγματικά την ομάδα και τους ζητώ να έρθουν κοντά της.

Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και εφόσον επιθυμούν να αναλάβουν και ενεργό συμμετοχή, σε όποιο κομμάτι θεωρούν ότι γνωρίζουν και μπορούν να τα καταφέρουν. Όλοι δείχνουν καλή διάθεση προς το πρόσωπό μου, αλλά και την ομάδα πάνω απ' όλα. Η οικονομική κατάσταση, όμως, πλήττει όλες τις επιχειρήσεις αυτή την εποχή κι αυτό αποτελεί τροχοπέδη στο να έχουν την άνεση να δώσουν άμεσα, τουλάχιστον, χρήματα στην ομάδα.

Τους κατανοώ, εφόσον είμαι κι εγώ επιχειρηματίας, οπότε γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα. Ελπίζω, όμως, ότι όσο μπορεί ο καθένας θα βοηθήσει γιατί πραγματικά πρέπει να έρθουν κι άλλοι επιχειρηματίες κοντά αν θέλουμε να γίνει η υπέρβαση.
Μόνος μου είναι, πλέον δύσκολο να κινούμαι. Είμαι ανοικτός και πρόθυμος σε κάθε πρόταση που μπορεί να είναι για το συμφέρον του ΠΑΣ. Μην ξεχνάτε ότι, ήδη, έχει αποφασισθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει να αγοράσει μετοχές και να συμμετέχει ενεργά στην ΠΑΕ».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Θα συμφωνήσω ότι ο κ. Αναστασιάδης ήταν πολύτιμο κομμάτι για την ομάδα μας και γι' αυτό έγινε, ξεκινώντας πριν ακόμη τελειώσει το πρωτάθλημα, κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά μου να παραμείνει.

Του έγινε μια εξαιρετικά πλουσιοπάροχη οικονομική πρόταση, που αποτελούσε και υπέρβαση για τα σημερινά δεδομένα της ΠΑΕ, ενώ δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις τόσο για την πλήρη εξόφληση των ποδοσφαιριστών, όσο και την προσπάθεια ανανέωσης συμβολαίων όσων από αυτούς θα επιθυμούσε.

Δεν ετέθη από πλευρά του καμία απολύτως διαφωνία ή ιδιαίτερη απαίτηση, ενώ δεν έκανε και οποιαδήποτε αντιπρόταση. Ύστερα από αυτό, μας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι θα συμφωνούσε μαζί μας και για τη νέα σεζόν και γι' αυτό άλλωστε δεν σκεφθήκαμε καν την διερεύνηση ή έστω την βο

Keywords
Τυχαία Θέματα