Θ. Γιαννακόπουλος: «Θέλω ο ΠΑΟ να κερδίζει παντού»

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανάσης Γιαννακόπουλος βρίσκεται από νωρίς στις κερκίδες του κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι των «αιωνίων» στο πόλο.

«Είμαι πάνω από όλα Παναθηναϊκός,

όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ αλλά σε όλα τα αθλήματα του Παναθηναϊκού μας. Μην ξεχνάμε πως ήμουν πρόεδρος και στον Ερασιτέχνη και θέλω ο Παναθηναϊκός να κερδίζει παντού, να είναι παντού πρώτος», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την μεγάλη αγάπη που έχει για την ομάδα του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, συνέχισε: «Θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το αποτέλεσμα και μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουν».

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ απάντησε: «Πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Δεν νοείται τέτοια καθυστέρηση για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Εκείνο που εγώ βλέπω είναι ότι πρέπει η ιστορία να τελειώσει γιατί δεν είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός με την 100χρονη ιστορία του να βρίσκεται σε αυτό το χάλι. Να μην έχουμε πρόεδρο στο σωματείο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα