Τέσσερα σερί για τους Κογιότες

Επέκτειναν το θετικό τους σερί αποτελεσμάτων οι Φίνιξ Κογιότες κερδίζοντας στα πέναλτι τους Κάλγκαρι Φλέιμς ύστερα από το προγενέστερο 3-3.

Ο Olli Jokinen έστειλε τον αγώνα στην παράταση (και μετέπειτα στα πέναλτι) με το 19ο του γκολ, 1:46 πριν την λήξη της τρίτης περιόδου. Εντούτοις ήταν ένας από τους τρεις παίκτες των «φλογών» που απέτυχαν στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή, στην οποία σκόραρε μονάχα ο Ray Whitney για τους «λύκους».

Ο Whitney, άλλωστε,

είχε διαμορφώσει το 3-2 και είχε ολοκληρώσει την ανατροπή του 2-0 στο 10:27 του τρίτου 20λεπτου. Μάλιστα πρόσφερε ασίστ στο γκολ του Daymond Langkow στο 1:32 της δεύτερης περιόδου, ενώ ο Shane Doan ισοφάρισε στο τέλος του συγκεκριμένου 20λεπτου σε 2-2.

Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, οι Φλέιμς προηγήθηκαν με Alex Tanguay και Matt Stajan. Ωστόσο η εμφάνιση των γηπεδούχων σε αυτό το χρονικό διάστημα αποδείχθηκε... αναλαμπή, αφού υστέρησαν φανερά στην συνέχεια.

Τελικά πήραν έναν βαθμό και έφτασαν στους 66, οι οποίοι τους φέρνουν στην ένατη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL Από την πλευρά της, η ομάδα του Γκλεντέιλ συμπλήρωσε 71 βαθμούς και έμεινε στην έβδομη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ, ενώ παράλληλα έφτασε τους Σαν Χοσέ Σαρκς που βρίσκονται στην κορυφή της Pacific.

Keywords
Τυχαία Θέματα