Τέλος το σερί των Ρεντ Ουίνγκς

Οι Βανκούβερ Κανάκς «έσπασαν» το σερί των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς στο «Joe Louis Arena» κερδίζοντας τους στα πέναλτι ύστερα από το 3-3 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Από τις 3 Νοεμβρίου του 2011 είχαν να χάσουν στο Ντιτρόιτ τα «κόκκινα φτερά», αλλά συνέβη ακριβώς αυτό κόντρα στους φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος. Το δεύτερο αποψινό γκολ

του Daniel Sedin διαμόρφωσε το 3-3, 15.4 δεύτερα πριν το τέλος, ενώ ο Alex Burrows σημείωσε τη μοναδική εύστοχη εκτέλεση των πέναλτι και το σερί-ρεκόρ μεταφέρθηκε στα... ιστορικά βιβλία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τρεις φορές στο 60άλεπτο του αγώνα, με τους Darren Helm, Kyle Quincey και Justin Abdelkader. Ωστόσο, ο Cody Hodgson και τα δύο γκολ του Daniel Sedin κράτησαν τους Κανάκς εντός παιχνιδιού, παρά την «καυτή» ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν.

Αν και ηττήθηκαν, οι Ρεντ Ουίνγκς παρέμειναν στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας του NHL αποσπώντας τον βαθμό της... παρηγοριάς με 85 συνολικούς, ενώ η ομάδα του Βανκούβερ έφτασε στους 84. Αμφότεροι οι σύλλογοι διατηρούν με άνεση τις θέσεις τους στα ρετιρέ της Central και Northwest, αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα