Στο ρετιρέ οι Τζετς

Την πρώτη θέση της Southeast κατέλαβαν για πρώτη φορά φέτος οι Ουίνιπεγκ Τζετς καταβάλλοντας με 4-3 τους Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ.

Το «πρόσωπο» του αγώνα ήταν ο αρχηγός των γηπεδούχων, Andrew Ladd, που σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ. Οι δικές του επιδόσεις προκάλεσαν το «άλμα» των Τζετς στην κατάταξη της ανατολικής περιφέρειας του NHL, της οποίας διατηρούν πλέον την τρίτη θέση.

Ο Tanner Glass

και ο Dustin Byfuglien πέτυχαν τα άλλα γκολ των θριαμβευτών, οι οποίοι προηγήθηκαν με 4-0 στο τρίτο λεπτό της δεύτερης περιόδου. Τότε ο Mathieu Garon παραχώρησε τη θέση του στον Dwayne Roloson, ο οποίος σταμάτησε και τα 16 σουτ που αντιμετώπισε, αλλά δεν ήταν αρκετός για τους «κεραυνούς».

Αν και μείωσαν σε 4-3 με γκολ των Steven Stamkos, Teddy Purcell και Martin St. Louis, εκ των οποίων τα δύο τελευταία καταγράφηκαν στα τελευταία 54 δευτερόλεπτα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν νικηφόρο σερί τριών παιχνιδιών. Σημειώνουμε πως ο προαναφερόμενος πρώτος σκόρερ της λίγκας, Stamkos, μοίρασε δύο ασίστ στα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του.

Έτσι, οι Λάιτνινγκ έμειναν στους εξήντα βαθμούς, έξι μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της Ανατολής. Στους 67 προωθήθηκαν, από την πλευρά τους, οι Τζετς και προσπέρασαν τους Φλόριντα Πάνθερς για να καταλάβουν το ρετιρέ της Southeast.

Keywords
Τυχαία Θέματα