Κυριαρχία των Σπερς στο Ντένβερ

Έφτασαν στο +28 και τελικά οι Σαν Αντόνιο Σπερς επικράτησαν με 114-99 των «άψυχων» Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center».

Τα «σπιρούνια» έφτασαν άμεσα στο 26-7, πριν τελειώσουν το πρώτο 12λεπτο με 31-15 και το υπόλοιπο παιχνίδι απλά... έπρεπε να γίνει. Οι αποδεκατισμένοι Νάγκετς προσβλέπουν πλέον στο «φάρμακο» της ολιγοήμερης διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του All Star Game, ώστε να ολοκληρώσουν τις αποθεραπείες τους οι τραυματισμένοι

τους παίκτες, όπως ο Ντανίλο Γκαλινάρι και ο Νενέ.

Πάντως αρκετές απουσίες, όπως αυτές των Μανού Τζινόμπιλι και Τιάγκο Σπλίτερ, είχαν επίσης οι πρωτοπόροι της Southwest, αλλά αυτοί φρόντισαν να κλείσουν το πρόγραμμα τους πριν τον αγώνα επίλεκτων με την 24η τους νίκη σε 34 παιχνίδια ολοκληρώνοντας σειρά 9 συνεχόμενων εκτός έδρας ματς με... οκτώ νίκες. Ο Ντε Χουάν Μπλερ ηγήθηκε με ρεκόρ καριέρας 28 πόντων και δώδεκα ριμπάουντ μίας βασικής πεντάδας, της οποίας όλα τα μέλη πέτυχαν τουλάχιστον... 16 πόντους.

Συγκεκριμένα, ο Τιμ Ντάνκαν είχε 18, ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον 17, ενώ οι Ντάνι Γκριν και Τόνι Πάρκερ από 16 πόντους. Μάλιστα ο τελευταίος μοίρασε δώδεκα ασίστ, ενώ ο Ματ Μπόνερ πρόσθεσε δώδεκα πόντους από τον... πάγκο.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κουφός σταμάτησε στους οκτώ πόντους και στα έξι ριμπάουντ σε 19:07. Ακόμα, ο Κόρεϊ Μπρούερ πέτυχε 23 πόντους, ο Αντρέ Μίλερ είκοσι και ο Άαρον Αφλάλο 19.

Αυτή ήταν η όγδοη εντός έδρας ήττα και η 17η συνολικά της ομάδας του Ντένβερ σε σύνολο 35 παιχνιδιών. Αυτό το ποσοστό νικών-ηττών κατατάσσει τους Νάγκετς στην ένατη θέση της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα