Τεόντοσιτς: «Πρέπει να αφήσω στην άκρη τα συναισθήματα»

Δεν χωράνε συναισθηματισμοί στον αυριανό (13/05) τελικό με τον Ολυμπιακό, όπως υποστήριξε ο Μίλος Τεόντοσιτς, τονίζοντας παράλληλα πως θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του.

«Είναι μεγάλη χαρά και για μένα και θα είναι μεγαλύτερη αύριο στον τελικό» είπε αρχικά ο νυν γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πρώην του Ολυμπιακού, Μίλος Τεόντοσιτς.

Συνεχίζοντας, ο Σέρβος άσος υποστήριξε: «Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Είμαι έτοιμος για τον τελικό. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά μπορώ να πω πως εγώ και οι συμπαίκτες μου μπορούμε να νικήσουμε. Εύχομαι καλή τύχη και στους δυο».

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, είπε: «Εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που θα παίξω απέναντι στον Ολυμπιακό. Απέκτησα σπουδαίες φιλίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού που μας στήριξαν. Πρέπει να αφήσω στην άκρη τα συναισθήματά μου και να κάνω τη δουλειά μου. Ο Ολυμπιακός γνωρίζουμε πως έχει παίκτες που πρέπει να σταματήσουμε, αλλά τους αντιμετωπίζουμε όλους ίσους προς ίσους».

Αναφορικά με τις διαφορές που έχει ο Ίβκοβιτς με τον Καζλάουσκας, τόνισε: «Είναι δύσκολο να απαντήσω! Και οι δυο τους είναι εδώ! Αν δεν ήταν εδώ θα μπορούσα να απαντήσω! Πέρασα ευχάριστα και με τους δυο, έχω ζήσει σημαντικές επιτυχίες και με τους δυο. Ο Ίβκοβιτς με έμαθε να δουλεύω, ενώ ο Καζλάουσκας μου έχει δώσει ελευθερία εντός και εκτός παρκέ. Θα δουλέψουμε μαζί για πολλά χρόνια νομίζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα