«Όλα για το ευρωπαϊκό»

Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιόνας Καζλάουσκας, Γιώργος Πρίντεζης και Μίλος Τεόντοσιτς υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα αύριο (13/5, 21:00), στον τελικό, για να κατακτήσουν το τρόπαιο – Έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ θέλει ο Ίβκοβιτς, ενώ σε αποτέλεσμα σαν το χθεσινό (11/5), επί της Μπαρτσελόνα, ελπίζει ο Πρίντεζης – Ως σπουδαία ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Λιθουανός τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, ενώ ο Τεόντοσιτς τόνισε ότι πρέπει να αφήσει

στην άκρη τα… αισθήματά του για τους «ερυθρόλευκους» - Δείτε τα όσα είπαν στη WEB TV του Onsports

Διαβάστε αναλυτικά:

Καζλάουσκας: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ίβκοβιτς: «Άλλη τακτική ο Ολυμπιακός με ΤΣΣΚΑ»

Τεόντοσιτς: «Πρέπει να αφήσω στην άκρη τα συναισθήματα»

Πρίντεζης: «Δίκαια βρίσκεται στον τελικό ο Ολυμπιακός»


Περισσότερα σε λίγο:

Υπενθυμίζουμε ότι στις 15.50 θα γίνει η ανοιχτή προπόνηση του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, που θα παίξουν στο «μικρό» τελικό, και στις 18.30 είναι προγραμματισμένη η ανοιχτή προπόνηση για το ζευγάρι του τελικού.

Μέρος της προπόνησης των «πρασίνων» θα καλυφθεί LIVE από τη WEB TV του Onsports στις 16:30, όπως άλλωστε και αυτή του Ολυμπιακού στις 19:15.

Το σημερινό (12/05) πρόγραμμα θα κλείσει στις 21.00 με το γκαλά της Ευρωλίγκας, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Ciragan Palace». Μεταξύ των υποψηφίων για την καλύτερη πεντάδα και τον τίτλο του MVP είναι και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Μάικ Μπατίστ και Βασίλης Σπανούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα