Ίβκοβιτς: «Άλλη τακτική ο Ολυμπιακός με ΤΣΣΚΑ»

Βελτίωση στα ριμπάουντ και στον έλεγχο του ρυθμού θέλει από τον Ολυμπιακό στον αυριανό (13/05) τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα και υπερηφάνεια που είμαστε εδώ. Αύριο θα παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι, καθώς είχαμε πρόβλημα στον έλεγχο του παιχνιδιού, ειδικά στα ριμπάουντ. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ

θα ακολουθήσουμε μια άλλη τακτική. Φέτος έχουμε παίξει δυο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί ενώ στο δεύτερο όχι και τόσο. Ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ μεγάλος», ήταν η αρχική τοποθέτηση του «Σοφού».

Για τον χθεσινό αγώνα: «Σκοπός μας ήταν να φτάσουμε τους 70 πόντους. Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε εκεί, αλλά υπήρχαν πολλά σημεία-κλειδιά, αλλά νομίζω πως οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε θα είναι μάθημα. Πρέπει να ανεβάσουμε τον ρυθμό του αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να βελτιωθούμε στα ριμπάουντς. Αυτά θα αποτελέσουν σημεία-κλειδιά του τελικού. Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλα ριμπάουντς»

Για το αν παίξει ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ, παίζοντας ίδιο στυλ παιχνιδιού με τους Ρώσους, κάτι το οποίο έκανε και με την Μπαρτσελόνα: «Ο αγώνας αυτός θα είναι διαφορετικός. Χθες, μπορώ να πω ότι δώσαμε απαντήσεις στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να πω ότι ίδια στρατηγική θα έχουμε με την ΤΣΣΚΑ, αλλά μπορώ να πω ότι είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε έτσι. Ο Κιριλένκο είναι πλεονέκτημα για την ΤΣΣΚΑ, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι».

«Είναι σημαντικό πως φτάσαμε μέχρι εδώ παρόλα τα προβλήματα και για αυτό αξίζουμε όλα αυτά», σχολίασε ο «Ντούντα».

Για το αν νιώθει όπως το 1997: «Σήμερα είμαστε πιο πρακτικοί. Και βέβαια σήμερα έχουμε φτάσει κοντά στον τελικό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε λίγες ώρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα