Τα δύο πλάνα του Ηρακλή

Μπορεί στον Ηρακλή να μην είναι ακόμα βέβαιοι για το που θα αγωνίζονται του χρόνου, ωστόσο ο Ανδρέας Παντελή έχει σχεδιάσει ένα αγωνιστικό πλάνο για την περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να παίξει στη Super League ή σε μικρότερη κατηγορία.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας έχει αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα σε περίπτωση που πάρει το «πράσινο φως» για να παίξει στη Super League.

Παράλληλα, εκτός από όσους πρόκειται να αποκτηθούν, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει διάθεση να μείνουν στην ομάδα και να βοηθήσουν τον Ηρακλή.

Στον «γηραιό» βέβαια, δεν θα έχουν καθόλου χρόνο ακόμα κι αν καταφέρουν να παίξουν στη Super League ή αν αγωνιστούν σε μικρότερη κατηγορία. Θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να δημιουργηθεί ρόστερ για τους «κυανόλευκους» και στη συνέχεια να υπάρχει και πάλι αναμονή για την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλες διορθώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που περιμένει ο Ηρακλής είναι η τελεσίδικη απόφαση και να γίνει γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα, έτσι ώστε η διοίκηση να ξεκαθαρίσει τις επόμενες κινήσεις της και να βάλει κάτω το σχεδιασμό για να μπορέσει να πορευτεί στην επόμενη μέρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα