Πρόκριση και… επεισόδια για τον ξένο Τύπο!

Στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στέκεται ο διεθνής Τύπος, ενώ τα κροατικά Μέσα κατακεραυνώνουν τον Σλάβεν Μπίλιτς και τους παίκτες του μετά την ήττα με 2-0 από την Εθνική μας.

Αρχικά, η ιστοσελίδα 24sata.hr, αναφέρει: «Μην γυρίσετε πίσω! Ο Μπίλιτς να μείνει στην Ελλάδα. Δεν αξίζουμε το Euro»!

Η ιστοσελίδα dalje.com, δεν κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο παιχνίδι των δυο ομάδων, αλλά στα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του «Καραϊσκάκη»: «Παιδιά ξυλοκοπήθηκαν από Έλληνες και ένας Κροάτης έχασε το δάχτυλο του».

Με τον Σλάβεν

Μπίλιτς τα έχει η ιστοσελίδα jutarnji.hr: «Οι μέρες του Μπίλιτς είναι μετρημένες», ενώ γίνεται αναφορά σε εισβολή Ελλήνων και Σέρβων χούλιγκανς στην θύρα των Κροατών!

Σε πιο ήπιους τόνους η ιστοσελίδα vjesnik.hr: «Με δυο κεφαλιές, η Ελλάδα κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση».

Από την άλλη, η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, τονίζει χαρακτηριστικά: «Οι Έλληνες πήραν πίσω την πρωτιά στον έκτο όμιλο των προκριματικών από την Κροατία, αφού τα γκολ του Γιώργου Σαμαρά και του Φάνη Γκέκα, έδωσαν μια πολύτιμη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Σλάβεν Μπίλιτς, στην Αθήνα».

Η αγγλική ιστοσελίδα, guardian.co.uk, αναφέρει: «Η Ελλάδα κοντά στο Euro 2012 μετά την νίκη επί της προβληματικής Κροατίας με 2-0», ενώ γίνεται εκτενή αναφορά στα επεισόδια που έγιναν στις εξέδρες.

Στην ιστοσελίδα bbc.co.uk γίνεται εκτενής αναφορά στα επεισόδια, ενώ για το παιχνίδι σχολιάζει: «Η Ελλάδα δείχνει να παίρνει την πρώτη θέση στο έκτο γκρουπ, μετά τη νίκη κόντρα στην Κροατία (2-0), που την έστειλε στην κορυφή με 21 βαθμούς».

Τέλος, η γερμανική έκδοση του Yahoo αναφέρει: «Η Ελλάδα έχει το προβάδισμα για να προκριθεί στο Euro 2012 στην Πολωνία και την Ουκρανία. Χάρη σε γκολ του Γιώργου Σαμαρά (71') και του Φάνη Γκέκα (79'), οι Έλληνες νίκησαν την Κροατία (2-0) και είναι στην κορυφή του έκτου ομίλου. Το ματς επισκιάστηκε από ταραχές».

Keywords
Τυχαία Θέματα