Δεν το 'χει η Βοζνιάκι

H Φλάβια Πενέτα στις «8» του China Open και η Καρολίν Βοζνιάκι σπίτι της…

To No 1 του κόσμου και υπερασπίστρια του τίτλου στο Πεκίνο, Καρολίν Βοζνιάκι έχασε με 2-1 σετ απ'την Ιταλίδα καταρρέοντας στο 2ο σετ στο οποίο δεν πήρε ούτε

γκέιμ! Τα σετ 3-6, 6-0, 7-6 αποδεικνύουν ότι ακόμα και στο 3ο σετ όπου ήταν με την πλάτη στον τοίχο δεν άντεξε την πίεση και παρότι βρέθηκε δύο πόντους από την κατάκτηση του αγώνα, έχασε.

«Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχα ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκα. Είχα 6-5 30/0 και έπρεπε να κλείσω το ματς. Η Φλάβια έπαιξε ορισμένους πολύ καλούς πόντους και εγώ πήρα κάποιες άσχημες αποφάσεις με αποτέλεσμα να γυρίσει το ματς» είπε η Δανή.

Για την Πενέτα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη επί της Βοζνιάκι μετά από πέντε σερί ήττες. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει μια άλλη έκπληξη της σεζόν, το Νο11 του ταμπλό την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.
Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν οι Αντρέα Πέτκοβιτς και Μόνικα Νικολέσκου με τη Γερμανίδα. Η Πέτκοβιτς Νο9 του ταμπλό επικράτησε 6-3, 7-6 της Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα και η Ρουμάνα να απέκλεισε 3-6, 6-3, 6-4 την φορμαρισμένη Μαρία Κιριλένκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα