Πετράκης: «Τιμή μας που φιλοξενούμε τον Εργοτέλη»

Για τα οφέλη που θα έχει για τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ η διεξαγωγή του αυριανού (9/10, 18.00) φιλικού παιχνιδιού με τον Εργοτέλη μίλησε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανιών με δηλώσεις του στην κρητική ιστοσελίδα athlitiko.gr αναφέρθηκε στις εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι παίκτες του από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να φιλοξενούμε στα Χανιά μια ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ. Είναι μεγάλη ευκαιρία και για

τον κόσμο να δει μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Εμείς μπορούμε να κερδίσουμε εμπειρίες και παραστάσεις αντιμετωπίζοντας μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Πάμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για το καλύτερο δυνατόν. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι»

Για τα σενάρια που κάνουν λόγο για πιθανή άνοδο του ΑΟΧ στην football league εκμεταλλευόμενος τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής και του Διαγόρα: «Δεν ασχολούμαι με θέματα, που δεν υπάρχουν. Επί της παρούσης, δεν με απασχολούν τέτοιου είδους ζητήματα. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να προετοιμαζόμαστε με τα δεδομένα που έχουμε. Δεν θέλουμε να χάνουμε το στόχο μας, με σενάρια που είναι εκτός πραγματικότητας.

Για το αν τον προβληματίζει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει περίπου το Νοέμβριο: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι καλό για έναν ποδοσφαιριστή να είναι εκτός επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για πολύ καιρό. Παρόλα αυτά, θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε πολλά πράγματα από αυτή την αναμονή. Είναι θετικό ότι θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε για να προετοιμαστούμε καλύτερα...»

Keywords
Τυχαία Θέματα