Αμανατίδης: «Πίκρα για το αποτέλεσμα»

Στην πολύ καλή απόδοση που είχε η Νίκη Βόλου, παρότι στο τέλος ισοφαρίστηκε από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, στάθηκε ο Περικλής Αμανατίδης, που αποκάλυψε ότι στα αποδυτήρια μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου δήλωσε ότι το αποτέλεσμα άφησε μία πικρία στους ποδοσφαιριστές του, εν τούτοις, υποστήριξε ότι οι «κυανόλευκοι» παραμένουν εντός του στόχου που έχουν θέσει εξαρχής και έχει να κάνει με την άνοδο στην Football League:

«Το αποτέλεσμα μας γεμίζει

πίκρα, γιατί έπαιζαν δύο ομάδες, που η μία ήθελε τη νίκη και αυτή ήταν η δική μας και η άλλη είχε στόχο να μη χάσει, πράγμα το οποίο κατάφερε στο τέλος χωρίς να έχει καλή απόδοση.

Στη φάση που είμαστε μετράνε οι βαθμοί και δεν μπορέσαμε να τους πάρουμε που για εμάς ήταν πολύτιμοι. Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες μου ότι έπαιξαν καλά. Μας πικραίνει το αποτέλεσμα, γιατί τα παιδιά προσπάθησαν πολύ το είχαν στα χέρια τους, αλλά δεν το κατάφεραν. Θα δείξει αν θα ελπίζουμε για κάτι καλύτερο. Δεν πιστεύω ότι χάθηκε ο στόχος μας. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε στα εναπομείναντα ματς και να είμαστε στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Πολλά παιδιά ήταν με σκυμμένο το κεφάλι από τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε. Είναι δύσκολη ημέρα για τη Νίκη, αλλά θα την ξεπεράσουμε.

Η Νίκη Βόλου δεν έπαιξε σε κανένα λεπτό πίσω. Η φάση που προήλθε το γκολ ήρθε από στημένη φάση. Αν δεν κάνω λάθος έγινε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο σε μορφή αντεπίθεσης που κινδυνεύσαμε, σε καμία άλλη φάση. Ήταν μία άτυχη στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα