Συζητήσεις για αλλαγές στο NFL

04:31 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Περισσότερα παιχνίδια θα διεξάγονται τις Πέμπτες, ενώ αποκλείστηκε, για την ώρα, η μεγέθυνση του NFL σε 34 ομάδες από 32.

Ο κομισάριος του NFL, Roger Goodell, συζήτησε για τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος αμερικανικού φούτμπολ, λίγες μέρες πριν το Super Bowl XLVI.

Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των αμερικανικών Μέσων και γενικά υπήρξε απόλυτα ξεκάθαρος αναφορικά με τα άμεσα του σχέδια.

Κατ' αρχάς υποστήριξε ότι δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις στις τάξεις της λίγκας για προσθήκη δύο ακόμα ομάδων στο πρωτάθλημα. Αυτή η ερώτηση είχε αφορμή τις φημολογίες περί επιστροφής του NFL στο Λος Άντζελες. Ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο δεν φαίνεται να υφίσταται, τουλάχιστον για τώρα.

Πάντως, από την 2η μέχρι την 15η αγωνιστική θα πολλαπλασιαστούν τα παιχνίδια που θα διεξάγονται της Πέμπτες. Αυτά θα αφαιρεθούν από το μη-τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κυριακής και θα προστεθούν στο τηλεοπτικό της Πέμπτης, σε κάθε διαφορετική αγωνιστική. Έτσι θα έχουν ευκαιρία τηλεοπτικής προβολής περισσότερες ομάδες της λίγκας.

Στην αρμοδιότητα των παικτών έθεσε τις συζητήσεις περί επέκτασης του αγωνιστικού προγράμματος 16 αγώνων, ο Goodell, στην συνέχεια. Άλλωστε μονάχα αυτοί μπορούν να προτείνουν πιθανή σχετική πρόταση, κάτι που δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερα πολλές πιθανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα