Συνεχίζουν αήττητες οι Μικτές της ΕΠΣ Αχαΐας

04:31 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Με μια νίκη και μια ισοπαλία συνέχισαν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας σήμερα, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, στους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ηλείας.

Η ομάδα των Παίδων ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 (ημίχρονο 1-0).

Η σύνθεση για τη Μικτή της ΕΠΣ Αχαΐας:
Καλέντζης, Φραντζής, Τσεκούρας (41' Χαλαζωνίτης), Μπούρσαλης, Σουρανής, Τσαβαλάς Πυρρής ( 55' Καράγιωργας), Αντζουλάς, Κουνάβης, Πλέγας

,Ρουμπάτος (41' Παντελής).

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Παρασκευόπουλος, είπε «Μετά από ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε στο δεύτερο να ανατρέψουμε το σε βάρος μας σκορ. Από μια άτυχη στιγμή ισοφαριστήκαμε ένα λεπτό πριν το τέλος. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο» .

Η ομάδα των Νέων κέρδισε με σκορ 3-1 (ημίχρονο 2-0 ).

Η σύνθεση της ομάδας Νέων:
Τσιριμώκος, Παπαχριστόπουλος , Χριστόπουλος (20' Πολύδωρος), Καγκάνης, Λίλας, Τρίγκας (70' Γεωργόπουλος ), Σπαθής, Λαμπρόπουλος, Γεωργαντόπουλος (65' Σωτηρόπουλος ), Αρβανίτης , Μπαλτιμάς.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας, Τάκης Κυριακόπουλος, τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Με αυτή τη νίκη ολοκλήρωσαν την τόσο επιτυχημένη χρονιά. Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά».

Φωτογραφία: Axaiasoccer

Keywords
Τυχαία Θέματα