Δεν υποχωρεί η Marta

01:26 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Αν και το γυναικείο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών διανύει κρίση, η Μάρτα δεν θέλει να «κυνηγήσει» κάποιο συμβόλαιο στην Ευρώπη.

Όπως το NFL και το ΝΒΑ, έτσι το προαναφερόμενο πρωτάθλημα διανύει περίοδο lockout, κάτι που αποτελεί... μόδα στην Βόρεια Αμερική τους τελευταίους μήνες. Η... αφρόκρεμα του γυναικείου ποδοσφαίρου αγωνίζεται στις Η.Π.Α. και ανάμεσα σε αυτή είναι η Μάρτα.

Η 26χρονη Βραζιλιάνα, μάλιστα, έχει αναδειχθεί κορυφαία παίκτρια στην FIFA

από το 2006 μέχρι το 2010, αλλά αποτελεί την εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα. Συγκεκριμένα δεν θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα των συναδέλφων της προτιμώντας να παραμείνει εκτός δράσης και χωρίς συμβόλαιο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαπραγματεύσεις στην κορυφαία γυναικεία ποδοσφαιρική λίγκα της Γης.

Πρέπει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα κυρίως λόγω της μειωμένη προσέλευσης θεατών στους αγώνες. Αυτά δεν είναι σίγουρο πως θα επιλυθούν, αλλά η Μάρτα προτίθεται να κάνει υπομονή, τουλάχιστον για την ώρα. Άλλωστε οι προσφορές ευρωπαϊκών ομάδων για συνεργασία μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα