Συνέχισε την παράδοση στο Ρέθυμνο ο Οδυσσέας

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Οδυσσέα Γλυφάδας πανηγυρίζει ο Παναγιώτης Σακόραφος κόντρα στις Κρήσσες Ρεθύμνου με 5-2 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος.

Ο Οδυσσέας Γλυφάδας κατάφερε να συνεχίσει την παράδοση που έχει στην Κρήτη κατακτώντας μια ακόμα νίκη αυτή τη φορά κόντρα στις Κρήσσες Ρεθύμνου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ στο 5’ με την Μιρσιλήδη η οποία έστειλε την μπάλα στο «Γ» με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ η Δαφέρμου στο 15’

με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε για μια ακόμα φορά την μπάλα στα δίχτυα της Πελετίδου. Η απάντηση από τις φιλοξενούμενες ήρθε στο 40’ από την Κατσαΐτη με μακρινό σουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Στράνκοβιτς μετά από σέντρα της Τζάνη με αυτογκόλ έκανε το 2-2.

Στην επανάληψη, η Τζάνη στο 46’ «γύρισε» το παιχνίδι στέλνοντας την μπάλα για μια ακόμα φορά στα δίχτυα της Παπουτσάκη και στο 58’ η Κατσαΐτη έκανε το 4-2 για την ομάδα του Οδυσσέα.

Στο 70’ η Μαμαλάκη δέχτηκε κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι, ενώ λίγο αργότερα, η Τζάνη «έγραψε» το τελικό 5-2 για τις φιλοξενούμενες.

O προπονητής των Κρησσών, Παναγιώτης Αντωνιάδης δήλωσε: «Πληρώσαμε τα λάθη μας και την κακή μας παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο. Η απόδοσή μας έπεσε κατακόρυφα. Εμείς φταίμε και ο κακός μας εαυτός. Το δείξαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη και την Καβάλα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Οδυσσέα και καλή συνέχεια».

ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Παπουτσάκη, Φιτσοδασκαλάκη, Ξενοπούλου (80’ Μαγκανά), Ψυλάκη (52’ Στεφανουδάκη), Πιτσή, Στράνκοβιτς, Δρακάκη, Μιρσιλίδη, Μαμαλάκη, Καψαλάκη, Δαφέρμου (75’ Χαμογιωργάκη).

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Πελετίδου, Τζάνη, Ντούσκα, Δούκα, Παπακώστα, Καλλιστή Γαργαρέτα, Κοσόβα (75’ Μακρή), Φώτη (88’ Λάμπρου), Κατσαΐτη, Μοσχοφίδου (85’ Μπαροτσάκη).

Keywords
Τυχαία Θέματα