Πανηγυρικά στην κορυφή η Ντόρτμουντ

Τη νίκη με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ πήρε η Ντόρτμουντ απέναντι στην Σάλκε και βρέθηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται στο γερμανικό πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ. Μπορεί στο Champions League να μην μπορεί να δείξει το καλό της πρόσωπο, ωστόσο στην Μπουντεσλίγκα, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ντέρμπι.

Μετά την επικράτησή της με 1-0 στην «Αλιάντζ Αρένα», κατάφερε

να πάρει τη νίκη με 2-0 στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ» απέναντι στην Σάλκε με 2-0 και να βρεθεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, με ένα παιχνίδι παραπάνω από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Λεβαντόφσκι στο 16’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με τον Φελίπε Σαντάνα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 61’ δίνοντας μία πολύ σημαντική νίκη στους «κιτρινόμαυρους».

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Χιούμελς, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Λάιτνερ, Κελ, Μπλατζικόφσκι (88’ Γκρόσγκροϊτς), Λεβαντόφσκι, Γκέτσε, Μπάριος (78’ Καγκάβα)
ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Ούτσιντα, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουκς, Τζόουνς, Χόλτμπι (82’ Χουράδο), Μπάουμγιοχαν, Ραούλ, Ντράξλερ (54’ Πούκι), Χούντελααρ

Keywords
Τυχαία Θέματα