Συμφωνία με τον διάβολο και η φαντασίωση της Δευτέρας

21:42 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Πως είναι δυνατόν να μη μισείς κάποιους που σου στερούν την αξιοπρέπεια; Αυτή είναι η απορία μου ενόψει εκλογών και την καταγράφω αφήνοντας τον καθένα από εσάς να την απαντήσει.

Στον ΠΑΟΚ, πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα. Στη ΠΑΕ υπάρχει διαπραγμάτευση με κανονικό άνθρωπο και όχι με Άραβες πρίγκιπες και μυστήριους εκπροσώπους τους, ενημερώνεται ο νέος οικονομικός διευθυντής, ετοιμάζεται νέα εταιρία που θα υποστηρίξει το εμπορικό κομμάτι, ενώ στο αγωνιστικό

τμήμα καταβάλλεται μία προσπάθεια να βγούμε πρώτοι στη διαδικασία των πλέι οφ.

Από αυτά που μαθαίνω, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα αδειοδοτηθούν, παρά τα όποια τρικ εμφανίζουν συχνά πυκνά και ίσως – λέω ίσως – ο αγώνας της Δευτέρας απέναντι στον Ατρόμητο να είναι και ο πλέον σημαντικός για την παρουσία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάποιος θα μου πει πως και να βγούμε τι θα γίνει, αλλά η απάντηση είναι απλή και αφορά όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και τα πάντα αυτή τη στιγμή στη χώρα. Ας βγούμε και βλέπουμε.

Στα υπόλοιπα, είναι ξεκάθαρο πως στον ΠΑΟΚ το πιστεύουν πολύ το ντιλ με τον Σαββίδη, αλλά δε λένε τίποτα γιατί μία κακή εκτίμηση μπορεί να τους εκθέσει.

Σήμερα, μετά βίας έβγαλαν ένα κλίμα καλό για τις επαφές που γίνονται, αλλά σε κάθε πρόταση που λέγεται από επίσημα χείλη μπαίνει και το «πρώτα πρέπει να μπούνε τα λεφτά». Λογικό, αφού όλοι το ίδιο κάνουμε.

Αυτό που με ενοχλεί πολύ, είναι μία μερίδα του Τύπου που αφήνει αιχμές για τον Βρύζα επειδή δεν υποδέχτηκε τον Καμπάνη στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Να το πει ο ίδιος ο Καμπάνης, το αντιλαμβάνομαι πλήρως, αλλά το να βρει υποστηρικτές εντός των τειχών μάλλον μου φαντάζει ύποπτο.

Ακόμη πιο ύποπτο μου φαντάζει το σκηνικό, όταν συνδυάζεται και με ένα κλίμα κακό για την υπόθεση Σαββίδη και υπονοούμενα πως το ντιλ χαλάει.

Επειδή νομίζω πως το ρεπορτάζ το κατέχω καλά, η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν βγάζει άρνηση για την υπόθεση Σαββίδη, η πλευρά Σαββίδη δε βγάζει άρνηση για αυτό που συμβαίνει – την παραμικρή έστω. Πως είναι δυνατόν να έχει χαλάσει η δουλειά;

Μπορεί αύριο να ξημερώσει μία μέρα που θα συμβεί κάτι και θα χαλάσει, αλλά σήμερα που μιλάμε, δεν υπάρχει το παραμικρό πάτημα για κάποιον να αφήσει να εννοηθεί πως το ντιλ με τον Σαββίδη χάλασε ή χαλάει ή πάει στραβά.

Ο συνδυασμός του ξεφωνητού στον Βρύζα και της ανυπόστατης διαρροής πως του Σαββίδη χαλάει, γίνεται από τους ίδιους κύκλους και με κάνει να απορώ.

Αλήθεια, υπάρχει σώφρον άνθρωπος που θα ήθελε να πάει ο ΠΑΟΚ στον Καμπάνη ακόμη κι αν δεν υπήρχε Σαββίδης;

Ναι αν δεν βρούμε χρήματα, θα χάσουμε την Ευρώπη. Έχει αναλογιστεί κανείς τι θα συμβεί αν ο Καμπάνης που δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο και από ΠΑΟΚ πάρει την ΠΑΕ υπό τον έλεγχό του;

Ουσιαστικά αυτή η πρακτική των ανθρώπων που υπερασπίζονται την στάση Καμπάνη όλο αυτό το διάστημα, αποτελεί την υπογραφή τους στη πρόθεσή τους να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ. Να μη μείνει τίποτα απολύ
Keywords
Τυχαία Θέματα