Στα ημιτελικά τέσσερα πληρώματα της κωπηλασίας

21:42 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας και άλλα τρία πληρώματα προκρίθηκαν στα ημιτελικά του 1ου Παγκοσμίου Κυπέλλου κωπηλασίας στο Βελιγράδι.

Η δίκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών των αδερφών Γκουντούλα πήρε απευθείας την πρόκριση στον ημιτελικό τερματίζοντας πρώτη στον προκριματικό. Στο ίδιο αγώνισμα οι Χρήστος Κουτσιάφτης -Απόστολος Λαμπρίδης πήραν την 4η θέση στη σειρά τους και την 3η στον επαναληπτικό κι έτσι θα αγωνιστούν στον Γ΄ Τελικό.

Απευθείας στα ημιτελικά πέρασε και η τετράκωπος. Οι Στέργιος Παπαχρήστος-Γιάννης Τσίλης-Γιώργος Τζιάλλας-Γιάννης Χρήστου τερμάτισαν πρώτοι στην

σειρά τους, ενώ στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών οι Παναγιώτης Μαγδανής-Λευτέρης Κόνσολας τερμάτισαν 2οι στη σειρά τους πέρασαν στον επαναληπτικό, όπου τερμάτισαν πρώτοι και πέρασαν στην καλύτερη 12άδα.

Στον επαναληπτικό θα τρέξου οι Αλεξάνδρα Τσιάβου-Χριστίνα Γιαζιτζίδου που έμειναν δεύτερες στον προκριματικό του διπλού σκιφ ελ βαρών. Ο Σπύρος Γιάνναρος που πήρε την 3η θέση στο σκιφ ελ βαρών και προκρίθηκε απευθείας στον ημιτελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα