Στο παρελθόν η Κέρκυρα, βλέπει ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ

Στο παρελθόν ανήκει στον ΟΦΗ η συνάντηση στην Κέρκυρα και η βαριά ήττα με 4-1 από τους Φαίακες.

Οι «ασπρόμαυροι» κοιτούν μπροστά στρέφοντας την προσοχή τους στο Κυριακάτικο (22/04, 7μ.μ.) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ». Στόχος τους είναι να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τη δυνατή σφαλιάρα στο νησί των Φαιάκων, να επιστρέψουν στις νίκες, να τερματίσουν στην έβδομη θέση, να ευχαριστήσουν

τους φιλάθλους τους για τη συμπαράστασή τους όλη τη χρονιά και να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία επιτυχημένη σεζόν. Παίκτες και τεχνική ηγεσία μετέβησαν το απόγευμα από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για προπόνηση ξεκινώντας τη μίνι προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά -συν τις καθυστερήσεις- στην Κέρκυρα έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα και μασάζ. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν και την Παρασκευή το απόγευμα (20/04) στο ΒΑΚ και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο (21/04). Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θʼ απουσιάσουν και πάλι οι τιμωρημένοι Γιώργος Γεωργίου, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Φώτης Παπουλής, Μίρνες Σίσιτς και ο τραυματίας Λεωνίδας Καμπάνταης. Στον αντίποδα επανέρχεται ο Ματίας Βερόν που εξέτισε τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησαν την Πέμπτη (19/04) τα εισιτήρια (4.700 τον αριθμό) για το τελευταίο φετινό παιχνίδι του ΟΦΗ στη Super League. Οι τιμές τους είναι 10 ευρώ στη Θύρα 1, 15 ευρώ στις Θύρες 4,5 και 20 ευρώ στη Θύρα 8.

Keywords
Τυχαία Θέματα