Στο -7 η Μπαρτσελόνα

Στο 0-0 έμεινε η Μπαρτσελόνα στην έδρα της Βιγιαρεάλ και πλέον απέχει επτά βαθμούς από την πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί τα «El Clasico» να τα ξεπερνά πετυχημένα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο στην «μάχη» με την «βασίλισσα» στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η «λευκή» ισοπαλία στο Camp El Madrigal δημιούργησε πολύ μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ απομένουν 18 αγωνιστικές στο πρόγραμμα της La Liga.

Οι «μπλαουγκράνα» απώλεσαν μία σειρά από ευκαιρίες στο αποψινό ματς,

αλλά ο Ντιέγκο Λόπεζ αποδείχθηκε απροσπέλαστος. Ο Ισπανός τερματοφύλακας κράτησε ανέπαφη την εστία του παρά την πίεση των φιλοξενουμένων.

Πάντως τα «υποβρύχια» ζήτησαν πέναλτι στο 48ο λεπτό σε ανατροπή του Μπόρχα Βαλέρο, ενώ στο 35ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γκονζάλο Ροντρίγκεζ σαν οφσάιντ. Συνολικά, όμως, η Μπαρτσελόνα διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Πέρα από τη νέα βαθμολογική απώλεια των Καταλανών, η Βιγιαρεάλ πήρε σπουδαίο βαθμό. Άλλωστε με το πέμπτο της φετινό εντός έδρας «Χ» ξέφυγε από την «επικίνδυνη» ζώνη της κατάταξης συμπληρώνοντας είκοσι βαθμούς.

Βιγιαρεάλ: Λόπεζ, Άνχελ, Ροντρίγκεζ, Μουσάκιο, Οριόλ, Κάνι (72' Καστεγιάνι), Σένα (90' Μαρτσένα), Μπρούνο, Μπόρχα Βαλέρο, Ρουμπέν (83' Καμούνιας), Χοσελού.
Μπαρτσελόνα: Βαλντέζ, Πουγιόλ, Μασεράνο, Πικέ (60' Σάντσεζ), Αμπιντάλ, Τσάβι (76' Τιάγκο Αλκαντάρα), Μπουσκέτς, Φάμπρεγκας, Ντάνι Άλβες, Μέσι, Αντριάνο (76' Τέγιο).

Δείτε την βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα