Η Γιουβέντους επικράτησε 2-1 της Ουντινέζε στο Juventus Stadium, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A

Η Γιουβέντους επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Ουντινέζε στο Juventus Stadium, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A και αύξησε την διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη Μίλαν, η οποία φιλοξενεί την Κυριακή (29/1) την Κάλιαρι. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κόντε ο Μάτρι, που πέτυχε και τα δύο γκολ της Μεγάλης Κυρίας. Η αντίπαλος του

ΠΑΟΚ στο Europa League δυσκόλεψε αρκετά τους μπιανκονέρι, κυρίως με αντεπιθέσεις, ωστόσο στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από το ματς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην διάρκεια του πρώτου μέρους, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League να έχει παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση. Η πίεση των μπιανκονέρι απέδωσε καρπούς, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Στο 42', μετά από σέντρα του Εστιγκαρίμπια, ο Κουλιαρέλα έπιασε την κεφαλιά, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Μάτρι, με προβολή, άνοιξε το σκορ για την Γιουβέντους, η οποία πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Η ομάδα του Κόντε συνέχισε να πιέζει την Ουντινέζε, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ωστόσο το συγκρότημα του Γκουϊντολίν βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 56', μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο Φλόρο Φλόρες πλάσαρε ιδανικά τον Μπουφόν και έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί της ομάδας του Ούντινε δεν κράτησαν για πολύ, αφού έξι λεπτά μετά, η Μεγάλη Κυρία πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από πάσα του Μαρκίζιο, ο Μάτρι ξεμαρκαρίστηκε και με αριστερό πλασέ, νίκησε τον Χαντάνοβιτς για δεύτερη φορά και έγραψε το 2-1 για την Γιούβε.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά χώρις αποτέλεσμα. Ετσι, η Γιουβέντους κράτησε το υπέρ της 2-1 μέχρι το τέλος και πανηγύρισε μία δύσκολη νίκη, που της δίνει... αέρα τεσσάρων πόντων από την δεύτερη Μίλαν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:
Σάββατο (28/1)
Κατάνια - Πάρμα 1-1 (33' Μπεργκέσιο - 43' Μοντεστό)
Γιουβέντους - Ουντινέζε 2-1 (42', 62' Μάτρι - 56' Φλόρο Φλόρες)

Κυριακή (29/1)
13:30GR Φιορεντίνα - Σιένα
16:00GR Τσεζένα - Αταλάντα
16:00GR Τζένοα - Νάπολι
16:00GR Λέτσε - Ιντερ
16:00GR Ρόμα - Μπολόνια
16:00GR Κιέβο Βερόνα - Λάτσιο
16:00GR Παλέρμο - Νοβάρα
21:45GR Μίλαν - Κάλιαρι

Keywords
Τυχαία Θέματα