Κι εσύ ΑΕΚ το καθήκον σου...

00:11 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

Από τη σημερινή ημέρα περιμένει πολύς κόσμος να βγει κάτι καλό από τη συνάντηση «Θεμέλιο 21» στα Σπάτα. Το απογευματάκι δηλαδή στο ΟΑΚΑ να μην υπάρξει... κρύος αέρας, εκτός από τις καιρικές συνθήκες. Να φανεί μία αισιοδοξία για ένα καλύτερο "αύριο" Τα θετικά μηνύματα που περιμένουν όλοι να βγουν από τη συνάντηση στα Σπάτα νωρίτερα μπορούν να δώσουν στην ΑΕΚ μία ανάταση ψυχολογική. Την περιμένει ο λαός της, το ζητούν απεγνωσμένα οι παίκτες. Εκείνοι που είναι

αναγκασμένοι παρά τα τεράστια προβλήματα να βγουν ξανά στο γήπεδο και να παίξουν για τη φανέλα... Όπως κάνουν εδώ και καιρό.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται στο ΟΑΚΑ, για να «κλέψει» βαθμούς. Όπως έκανε η Δόξα Δράμας και η Ξάνθη μέσα στο 2012. Η ΑΕΚ οφείλει να δει πιο σοβαρά αυτό το ματς. Όχι μόνο επειδή απέναντί της θα έχει μία ομάδα που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από το Κύπελλο και οφείλει να κερδίσει όπως κάνει συνεχώς στην Αθήνα και πολλές φορές στη Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή κακά τα ψέμματα πιθανή γκέλα σήμερα θα... αγχώσει και βαθμολογικά την ομάδα εν όψει της συνέχειας.

Οι παίκτες γνωρίζουν ότι ο κόσμος είναι «παγωμένος» και απογοητευμένος από πολλά. Ελπίζουν κι εύχονται όμως απόψε να δώσει δυναμικό «παρών». Πολλοί λένε ότι θα είναι ικανοποιημένοι αν δουν πάνω από 15.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ το βράδυ. Υπό άλλες συνθήκες ο αριθμός θα ήταν μικρός. Όμως, ακόμα και τόσοι να ανηφορίσουν στο Στάδιο και να φωνάξουν «ΑΕΚ» στηρίζοντας τους μοναδικούς που παλεύουν συνεχώς για την ΑΕΚ (τους παίκτες, δηλαδή) θα είναι σημαντικό μήνυμα...

Στα αγωνιστικά ο Κωστένογλου, ο οποίος δεν υπολογίζει στον τραυματία Μάκο και φυσικά στον Γκούντγιονσεν, δείχνει να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα: Αραμπατζής στο τέρμα, δεξί μπακ ο Αργυρίου, αριστερό ο Καράμπελας, Δέλλας και Μανωλάς στα στόπερ, Γεωργέας - Καφές αμυντικά χαφ, δεξί εξτρέμ ο Σιαλμάς, αριστερό ο Κλωναρίδης (αλλάζοντας θέσεις), ελεύθερος ο Κάρλος πίσω από τον Λυμπερόπουλο που θα είναι η αιχμή του δόρατος, σε διάταξη 4-2-3-1.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Λεονάρντο, όπως και οι Βάργκας, Κοντοές, Μπέλεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα