Φερέιρα: Είναι όλοι εναντίον μας και θέλουν να μας φάνε!

Ο... πόλεμος στην μάχη του πρωταθλήματος μαίνεται με αποκορύφωμα όσα έλαβαν χώρα στο συμβούλιο της Λίγκας πριν από ένα 24ωρο, όπου ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ήρθαν σε αντιπαράθεση διά των δύο προέδρων τους. Τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν την εντύπωση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έχει

γίνει πιο... Ελληνας και από Ελληνα τελευταία με αυτά που βλέπει, ακούει και διαβάζει. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε το βράδυ του Σαββάτου στους παίκτες του, λέγοντάς τους ότι με βάση όσα έγιναν στο συμβούλιο της Λίγκας, φάνηκε πως "όλοι είναι εναντίον μας και θέλουν να μας φάνε", ζητώντας τους παράλληλα "να είστε δυνατοί και να παλέψετε με μεγαλύτερο πάθος στην συνέχεια".

Στην... τσίτα θέλει να κρατήσει τους παίκτες του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση της Superleague ανάμεσα στον Δημήτρη Γοντικα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε μια ακόμη... πωρωτική ομιλία προς τους πράσινους το βράδυ του Σαββάτου...

"Δεν μπορώ να καταλάβω πως η Λίγκα κάνει επίθεση σε μέλος της και γιατί έβγαλαν ανακοίνωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προέδρου του", διερωτήθηκε ενώπιον των παικτών του ο Φερέιρα και πρόσθεσε:

"Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συσπειρωθούμε για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση που δεχόμαστε. Θα κάνουν τα πάντα για να μας εμποδίσουν να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Για να καταλήξει λέγοντας: "Είναι όλοι εναντίον μας και θέλουν να μας φάνε! Πρέπει να είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να παλέψουμε με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη".

Keywords
Τυχαία Θέματα