Στις προπονήσεις της Γιουβέντους ο Δώνης!

Στην Ιταλία βρίσκεται από χθες (26/03) το απόγευμα ο Χρήστος Δώνης, προκειμένου να συμμετάσχει σε δοκιμαστικά για λογαριασμό της Γιουβέντους! Επιστρέφει την επόμενη Παρασκευή στην Ελλάδα.

Συνηθισμένος στα ταξίδια στο εξωτερικό είναι ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος έχει δοκιμαστεί πρόσφατα τόσο σε Αγγλία όσο και Ιταλία, αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κοτζάμ… Γιουβέντους είναι αυτή, άλλωστε, και δεν σε καλεί κάθε μέρα για να σε «τσεκάρει»!

Ο 18χρονος

μέσος θα δώσει το παρών στις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας της «γηραιάς κυρίας», ενώ δεν αποκλείεται η ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Πριμαβέρα να δώσει και κάποιο φιλικό ματς, προκειμένου να δει τον Δώνη σε… δράση.

Σε κάθε περίπτωση, ο διεθνής άσος της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού θα μείνει στο Τορίνο μέχρι τις 29 Μαρτίου. Ωστόσο αυτό θα του… κοστίσει την συμμετοχή και στο ματς των Κ20 του «τριφυλλιού» με τον Άρη, αφού θα έχει χάσει όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας, με εξαίρεση την τελευταία.

Μάλιστα, η επικείμενη αναχώρηση του Δώνη για την Ιταλία ήταν και ο λόγος που ο Χουάν Ρότσα δεν τον χρησιμοποίησε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ομάδας, κόντρα στον ΟΦΗ. Προκειμένου να μην χτυπήσει τελευταία στιγμή…

Keywords
Τυχαία Θέματα