Με άμυνα… ανάγκης στην Κέρκυρα

15:07 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η νίκη με τον Παναιτωλικό ήρθε πιο δύσκολα από όσο θα περίμενε κάποιος που έβλεπε την ΑΕΚ να προηγείται στο ΟΑΚΑ από το 10ο λεπτό. Παρόλα αυτά ήρθε και αυτό είναι το ζητούμενο. Το πρώτο βήμα για να «κλειδώσει» η συμμετοχή στα πλέι οφ έγινε (σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα), όμως κανείς δεν μπορεί να αναπαυτεί και η Ένωση θα πρέπει να κερδίσει και στην Κέρκυρα

προκειμένου να μην υποστεί άλλες απώλειες βαθμών, με την ελπίδα ότι θα μπει ακόμα πιο «δυνατή» στη μάχη των αγώνων κατάταξης.

Η αποστολή μόνο εύκολη δεν θα είναι. Πρόκειται για ένα ματς-παγίδα αφού τα προβλήματα θα είναι πάρα πολλά και σοβαρά. Για την ακρίβεια η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων, χωρίς άμυνα και αναγκαστικά ο Κωστένογλου θα στελεχώσει μία τετράδα με παίκτες που αποτελούν... δεύτερες επιλογές και άλλοι που θα (ξανα)αγωνιστούν λόγω ανάγκης σε μη φυσικές τους θέσεις. Συγκεκριμένα, από το κυριακάτικο ματς θα λείψουν οι Καράμπελας, Γεωργέας, Μανωλάς, που είναι τιμωρημένοι, αλλά και ο τραυματίας Δέλλας. Οι επιλογές που υπάρχουν είναι ελάχιστες και ως εκ τούτου πιθανότερη αμυντική τετράδα, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, θα αποτελείτε από τους Αργυρίου (δεξί μπακ), Κοντοέ (στόπερ), Λαγό (αριστερό μπακ) και ένας εκ των Μπουγαΐδη ή Χέλγκασον, που θα είναι ο παρτενέρ του Κοντοέ στο κέντρο.

Βεβαίως, για αυτή την κατάσταση φέρει μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος ο προπονητής, ο οποίος ήταν και αυτός που επέλεξε τα παιχνίδια που θα εκτίσει ο κάθε παίκτης την τιμωρία του. Γιατί ναι μεν έβλεπε τους ποδοσφαιριστές του να τιμωρούνται ο ένας μετά τον άλλον, όμως και εκείνος διαχειρίστηκε λάθος το θέμα, βάζοντας τους όλους να εκτίσουν στο συγκεκριμένο ματς. Ήρθε και ο τραυματισμός του Δέλλα, που κράτησε πολύ περισσότερο από όσο θα περίμενε κανείς και κάπως έτσι ο Κωστένογλου είναι αναγκασμένος να βρει λύσεις και για τα δικά του λάθη. Αντίθετα, στα θετικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, λογίζεται η επιστροφή του Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος μετά από δύο διαδοχικά ματς (Αστέρα και Παναιτωλικό) θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα